Kız arkadaşa doğum günü hediyesi

Reaksiyon skoru
10
Merhaba direkt çok uzatmadan anlatacağım.

Sınıfta hoşlandığım bir kız var şuanlık arkadaş seviyesindeyiz ve bugün doğum günü benim de haberim yoktu çoğu kişi de hediye aldı kız arkadaşları falan bana şaka ile karışık sen neden hediye almadın tarzı bir şey dedi ve yarına hediye götürmem gerek sizce ne alabilirim evden hazırlayacağım.

Kızı tanıyan sensin niye buraya soruyorsun soracaksan da detay belirt tanımadan nasıl yorum yapılır

Kızı tanıyan sensin niye buraya soruyorsun soracaksan da detay belirt tanımadan nasıl yorum yapılır
Hediye önermek için tanımanıza gerek yok siz de insanları terslemek yerine yazmamayı düşünebilirsiniz ben sadece kızların genel olarak sevebileceği şeyleri sordum.

Biz öneririz önermesine de . Kızı gozlemleyip en çok seveceği şeyi senin bilmen gerekir .
Örneğin kitap okumayı seviyormu kitap al . Gizem mi ? polisiye mi ? dergi mi ?
Kozmetik ürünleri de olabilir . Ayna , tarak sac tokasi vs.
Çantaya takılan rozet veya anahtarlık.
Cok sevdiği dizi film karakteri olur . Onun anahtarligini alırsın.
Demem o ki alınabilecek o kadar cesit hediye varki biz ne onerirsek kız mutlu olmayabilir . Kızın ilgi alanlarını paylaşırsan daha iyi öneriler verebiliriz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Son bir şey daha . Kızın en çok vakit gecirdigi . Senin de alabileceğin bir şey al . Böylece kullandıkça seni hatırlar. Rastgele birsey alip köşeye atmasın sonra

Biz öneririz önermesine de . Kızı gozlemleyip en çok seveceği şeyi senin bilmen gerekir .
Örneğin kitap okumayı seviyormu kitap al . Gizem mi ? polisiye mi ? dergi mi ?
Kozmetik ürünleri de olabilir . Ayna , tarak sac tokasi vs.
Çantaya takılan rozet veya anahtarlık.
Cok sevdiği dizi film karakteri olur . Onun anahtarligini alırsın.
Demem o ki alınabilecek o kadar cesit hediye varki biz ne onerirsek kız mutlu olmayabilir . Kızın ilgi alanlarını paylaşırsan daha iyi öneriler verebiliriz

Son bir şey daha . Kızın en çok vakit gecirdigi . Senin de alabileceğin bir şey al . Böylece kullandıkça seni hatırlar. Rastgele birsey alip köşeye atmasın sonra
Kız çok çalışkan bir kız değil okul ile ilgili bir şeyler versem hiç vermemekten iyidir dizi/film'de izlemediğini söylemişti ayna, tarak ve el kremi çok fazla kullanıyor aslında güzel bir ayna alsam ya da el kremi falan alsam mutlu olabilir zaten çok pahalı hediyeler vermedi arkadaşları da kalem veren falan var.

Kız çok çalışkan bir kız değil okul ile ilgili bir şeyler versem hiç vermemekten iyidir dizi/film'de izlemediğini söylemişti ayna, tarak ve el kremi çok fazla kullanıyor aslında güzel bir ayna alsam ya da el kremi falan alsam mutlu olabilir zaten çok pahalı hediyeler vermedi arkadaşları da kalem veren falan var.
Ozaman ayna veya tarak olabilir . El kremi veya parfüm alma . Bunlar bitince atılacak şeyler.

Hediye önermek için tanımanıza gerek yok siz de insanları terslemek yerine yazmamayı düşünebilirsiniz ben sadece kızların genel olarak sevebileceği şeyleri sordum.
dünyada 3 milyardan fazla kız var hepsinin sevebileceği bişey olarak genellemek sence akıl kârı mı

dünyada 3 milyardan fazla kız var hepsinin sevebileceği bişey olarak genellemek sence akıl kârı mı
Hepsinin seveceği demedim büyük çoğunluğunun seveceği dedim genelleme yapılamayacağını mı savunuyorsunuz bana? Öyle ise üstteki mesajları okuyabilirsiniz arkadaşlar yardımcı oldu zaten.

Ozaman ayna veya tarak olabilir . El kremi veya parfüm alma . Bunlar bitince atılacak şeyler.
Teşekkür ederim tarak götüreceğim.

sen ve kız oyun oynuyorsanız steam den güzel online bi oyun hediye et, hem doğum günü hediyesi olur hem de kızla vakit geçirmek için fırsatların olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,307
Üyeler
186,174
Son üye
Valeriaawoww
Geri