Kilo Alma ve Spor Tavsiyeleri

Reaksiyon skoru
4
Boyuma göre kilom az ve suanlik spor salonuna gidemiyorum en erken Mart gibi gidebilirim evde
Kilo almak ve spor için öneriler bekliyorum
Şuan evde Z bar ,uzun bar ve dambıl var

Fatsecret indirip kullanabilirsin, kalori takibine yardımcı olur.

Kalori hesaplamayı bilmiyorum boy 1.72 kilo 50.6
Bunun için uygulama kullanabilirsin ya da yapay zekayı kullanabilirsin sağlıklı bir şekilde kilo alman icin sporla zaten desteklemen gerek bence yapay zekayı kullanabilirsin arkadasım da kullanmıştı ama o zayıflamak için kullanmıştı ve yedigi her seyin kalorisini sorup kalorisini yaziyordu bir yere. Böylece 3 ayda 30kilo kadar verdi 110dan 80e düstü

Bunun için uygulama kullanabilirsin ya da yapay zekayı kullanabilirsin sağlıklı bir şekilde kilo alman icin sporla zaten desteklemen gerek bence yapay zekayı kullanabilirsin arkadasım da kullanmıştı ama o zayıflamak için kullanmıştı ve yedigi her seyin kalorisini sorup kalorisini yaziyordu bir yere. Böylece 3 ayda 30kilo kadar verdi 110dan 80e düstü
Uygulama önerisi varmı ve
Spor hareketleri

Kas yağdan ağır. Kas yaparsan kilo da alırsın. Şınav, mekik, parkta barfiks çek. Koş, yüz, pedal çevir. Hepsi bedava.

Kas yağdan ağır. Kas yaparsan kilo da alırsın. Şınav, mekik, parkta barfiks çek. Koş, yüz, pedal çevir. Hepsi bedava.
1kg kas=1kg yağ
Kas yapmak kilo almaktan daha zordur
Şuan en iyi yapabileceğin şey önüne geleni yiyip ekstra kalori bazlı yiyecek tüketmek bunla beraber evde spor yaparsan vücudun baya bir toparlanır zaten Mart gelincede zorlanmadan Spor yaparsın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1kg kas=1kg yağ
Kas yapmak kilo almaktan daha zordur
Şuan en iyi yapabileceğin şey önüne geleni yiyip ekstra kalori bazlı yiyecek tüketmek bunla beraber evde spor yaparsan vücudun baya bir toparlanır zaten Mart gelincede zorlanmadan Spor yaparsın
Yada kiloyu aşırı zor alıyorum diyorsan 3 ay boyunca sağlığını bozmayacak şekilde çok çok fazla ye 3. Ay spora başlayıp yağı kiloya çevir

Son düzenleme:
kilo almak için kalori ihtiyacının 300 kalori üstünde alman gerekir. ama tabii sporla desteklersen kastan kilo alırsın evde bununla ilgili youtubedan video bulabilrsin egzersizle ilgilli bi süre evdeki ekipmanları seni idare eder ama bi noktodan sonra ağırlığı artırmazsan bi süre sonra etki etmemeye başlar. ek olarak gainer kullanabilirsin bulk yaptığım dönemde kullanmıştım tatlı niyetine gün içinde tüketiyodum supplementlerin gainer tozunu öneririm bu anlamda

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,853
Üyeler
189,171
Son üye
Babayaga38
Geri