🔥İndirim DeFacto Polar Sweatshirt 259₺ 2 adet alınca

TalatPasa

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
87
herkese iyi günler kış aylarında giyilebilecek bir polar gibi duruyor indirimli olup olmadığını bilmediğimden etiket eklemedim kanaldan kopyaladığım içerik şöyle galiba 2 adet alınca sepette kupon varmış

📢 Defacto Ürünlerinde 700TL üzerine 200TL Kupon

🔗 Linkteki Ürünlerde geçerlidir 👇🏻

📢 DeFacto Lacivert Tüylenme Yapmayan Soğuk Geçirmez Regular Fit Dik Yaka Fermuarlı Polar Sweatshirt

🏷️ 2 Adet Alımda Adet 284₺
⚠️ Sepette Çıkan 150₺ Kuponu Uygulayınız

🔗 Defacto Ürünleri 👇🏻

Untitled (11).webp

Son düzenleme:
Polar görünce direk kaşıntı tutuyor nedense. Adana'dan yaşamanın zorlukları. Kışta olsa Polar giyilmiyor.

herkese iyi günler kış aylarında giyilebilecek bir polar gibi duruyor indirimli olup olmadığını bilmediğimden etiket eklemedim kanaldan kopyaladığım içerik şöyle galiba 2 adet alınca sepette kupon varmış

📢 DeFacto Lacivert Tüylenme Yapmayan Soğuk Geçirmez Regular Fit Dik Yaka Fermuarlı Polar Sweatshirt

🏷️ 2 Adet Alımda Adet 284₺
⚠️ Sepette Çıkan 150₺ Kuponu Uygulayınız

🔗 Defacto Ürünleri 👇🏻

Alıntıyı görüntüle
Diğer renklerde fiyat farkı vardı ama bu iki renk de güzel aldım teşekkürler paylaşım için

direk link zormu

direk link zormu
iyi günler direk link nedir tam bilmiyorum ben sadece gördüğümü kopyala yapıştır yaptım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

herkese iyi forumlar kanal bunu yeni paylaştı konu kalabalığı olmasın diye buraya yazdım.
📢 Defacto Ürünlerinde 600TL üzerine 100TL Kupon

🔗 Linkteki Ürünlerde geçerlidir 👇🏻

Son düzenleme:
E kanalın bilgilerini paylaşınca kanalın referansını paylaşmış olmuyor musun kardeş? Yasak diye biliyorum

Geri