Ram fiyatlarının pahalılığında bu sistem nasıl

Alınabilir kardeşim ram fiyatları ve ssd fiyatları absürt şekilde arttı zaten , mantıklı düşünürsen senin yaptığın sistem ile kıyasla bu sistem çok daha sana hem ucuz hem daha faydalı olacaktır. sen bilirsin
vatanda mı çalışıyorsunuz merak ettim

bu bütçeye hazır sistem almazsanız tanıdık güvenilir bir bilgisayarcıya birleştirtirseniz daha iyi olur eğer yoksa hazır sistem de bakabiliriz ne için kullanacaktınız

anakart kötü ekran kartı kötü ram kötü psu kötü kasa bu bütçeye daha iyisi çıkar
Yapabilirmisiniz çok anlamam bu işlerden de
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tamam
kasa için bütçeniz ne kadar tam olarak
İşi ucuza kapatma taraftarıyım ama beni uzun götürmesini istiyorum ilerde upragde yapmayı düşünüyorum şuan bütçe de 100 k Lara falan çıkamam maks 70 bin olur geçen sene toplasaydım ozamanlar bütçem vardı ama bu sene 70 bin var sadece

tamam
Kasa için 50 yada 70 bin tam olarak

tamam
Ama olmuşken iyisi olsun 70 bin olsun

Son düzenleme:
Yapabilirmisiniz çok anlamam bu işlerden de

İşi ucuza kapatma taraftarıyım ama beni uzun götürmesini istiyorum ilerde upragde yapmayı düşünüyorum şuan bütçe de 100 k Lara falan çıkamam maks 70 bin olur geçen sene toplasaydım ozamanlar bütçem vardı ama bu sene 70 bin var sadece

Kasa için 50 yada 70 bin tam olarak

Ama olmuşken iyisi olsun 70 bin olsun
hazır sistemlerdeki psular kötü olabiliyor ben hazır sistem yerine parça parça seçtiğim için şu an bulamam ama başkası bulur sen araştırakoy düzenli konu aç

Geri