Senin bütçeye göre alınabilecek en iyi sıvı soğutucu bu. Bunu kullanmadım ama Tayvan markası bu bizim ülkeye yeni yeni giriyor ürünleri. Gayet kaliteli tüm ürünleri. 6 sene garantisi var yazıyor kendi sitesinde. Yeni çıkmış ama baya inceleme var hakkında.
Selam arkadaşlar en fazla bütçem 4 k işlemcim ryzen 5 7500 f sıvı soğutma bakıyorum beyaz olmasına dikkat ediyorum kasa 360 mm destekliyor 4 k ya f/p parasının hakkını veren bir soğutma arıyorum yoksa çok kaliteli 240 mm de olur ama 360 mm olursa öncelik daha iyi olur almışken bu fiyata en f/p almak istiyorum uzun süre değiştirmeyeceğimm önerileriniz ve bana yardımcı olursanız sevinirim bayadır araştırıyorum
Daha iyi ürün almamış olman sanırım yeni üyeliklere 200tl kupon veriyor. n11 güvenilir site zaten satıcı Tiplemegaming Amazon, Hepsiburada gibi yerlerde de satıyor bu ürünü ben en ucuz burada diye bunu linkledim.
Hocam görünüşe biraz önem veriyorum yoksa kule tipi alacaktım bu ürünü daha önce bir arkadaş da atmışdı bu sıvı soğutmayı Thermalright Frozen Edge 360 ile montech lightflow 360 arasındaki fark nedir hocam
Daha iyi ürün almamış olman sanırım yeni üyeliklere 200tl kupon veriyor. n11 güvenilir site zaten satıcı Tiplemegaming Amazon, Hepsiburada gibi yerlerde de satıyor bu ürünü ben en ucuz burada diye bunu linkledim.
Anladım hocam bilmiyordum sizden öğrenmiş oldum sağolasın hocam bir seçenek daha var belki biliyorsunuzdur Thermalright frozen edge 360 mm de var bunun ile montech lightflow hangisini almalıyım aralarıda hemen hemen aynı çok fark yok fiyat olarak performans olarak hangisi
7500F mi leş gibi ısınan işlemci? Curve Optimizer all core -30 verdim üstüne +200MHz verdim Cinebench R23 testinde 68 derece görüyor maks. Soğutucum da çift kule hava soğutucu.
Bende de çift kule soğutucu var curve optimizerla yakın değerler alıyorum seninle. Hava soğutucular kasanın bütün estetiğini bozuyor bana göre. Başlığı açan arkadaş da estetiğe önem verdiği için sıvı soğutma tavsiyesi istemiş sanırım.
Bende de çift kule soğutucu var curve optimizerla yakın değerler alıyorum seninle. Hava soğutucular kasanın bütün estetiğini bozuyor bana göre. Başlığı açan arkadaş da estetiğe önem verdiği için sıvı soğutma tavsiyesi istemiş sanırım.
Hocam görünüşe biraz önem veriyorum yoksa kule tipi alacaktım bu ürünü daha önce bir arkadaş da atmışdı bu sıvı soğutmayı Thermalright Frozen Edge 360 ile montech lightflow 360 arasındaki fark nedir hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Anladım hocam bilmiyordum sizden öğrenmiş oldum sağolasın hocam bir seçenek daha var belki biliyorsunuzdur Thermalright frozen edge 360 mm de var bunun ile montech lightflow hangisini almalıyım aralarıda hemen hemen aynı çok fark yok fiyat olarak performans olarak hangisi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Montech daha önce bildiğim bir marka değil hocam, bilmediğim için hakkında yorum yapamam. Thermalright yıllardır sektörde olan kendini kanıtlamış bir üretici.