fiyat 7000tl civarı daha ucuz akakce fiyatından fakat bi 16 kit daha alıp 32gb yapmak isterseniz hazır fırsat sistem beklemeniz daha iyi benceduruyor ama başlık ve resim uyumsuz, satıcı da b610 diye cevap vermiş
fiyat 7000tl civarı daha ucuz akakce fiyatından fakat bi 16 kit daha alıp 32gb yapmak isterseniz hazır fırsat sistem beklemeniz daha iyi benceduruyor ama başlık ve resim uyumsuz, satıcı da b610 diye cevap vermiş
Sepete atmıyor sizde sepete eklenebiliyor mu ?o set şuan var görünüyor hocam.
Ekran kartı olarak7500f li yokmu ya arkadaşa sistem toplayacam
Hocam sen biraz piyasaya hakimsin üstte yazdığım şekilde sence mantıklı mı 5600 işlemci gigabyte b550 gaming x anakart 2x8 g.skill ddr4 3600mhz ram ikinci elde satıp bununla değiştirmek duruma göre iptal edicem siparişi .7500f li yokmu ya arkadaşa sistem toplayacam
Anakart resmi doğru isim hatası var h810 yerine h610 yazılmış zaten oem paket tutup h610 göndereceklerini sanmıyorum sadece ram belli değil(mhz cl değeri olarak) o da geldiğinde bakıcam ama bende yükseltme amaçlı aldım halen iptal konusunda kararsızım .u225f ten alasım var ama anakart şüpeli napsak bilemedim
dediğin gibi ama satıcıyı tanımıyorum 1700 sokette yollayabilirler, biz oraya yazmıştık vs görsel temsili diye zırvalayadabilir.Anakart resmi doğru isim hatası var h810 yerine h610 yazılmış zaten oem paket tutup h610 göndereceklerini sanmıyorum sadece ram belli değil(mhz cl değeri olarak) o da geldiğinde bakıcam ama bende yükseltme amaçlı aldım halen iptal konusunda kararsızım .
başkan işlemci tray mı gelir sencetek tek toplamaya göre 4517 tllik bir avantajı var bu paketin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
deyzone - dey elektronik İTOPYA'nın pazaryerinde bulunduğu markası arkadaşlar. satıcı hakkında şüpheye düşmeyin.
tray gelirbaşkan işlemci tray mı gelir sence
soru cevapta yazmıslar 610m geliyormuşAnakart resmi doğru isim hatası var h810 yerine h610 yazılmış zaten oem paket tutup h610 göndereceklerini sanmıyorum sadece ram belli değil(mhz cl değeri olarak) o da geldiğinde bakıcam ama bende yükseltme amaçlı aldım halen iptal konusunda kararsızım .