Hogwarts legacy sınıf seçmede atıyor

Zaferagaa

80+
Reaksiyon skoru
0
52da92da-0188-49d3-9d58-13ffb5cc6c01.webp
hogwarts legacy seçmeden şapka sahnesine kadar sıkıntısız çalışıyor ama o sahneden sonra atıyor
Laptoptan oynuyorum eski biraz
Rtx2060
8 ram
6 gb ekran kartı
İ5
Denenecek herşeyi denedim her şey en düşük ayarda her şey güncel bir fikriniz var mı yoksa oyunu silmelimiyim laptop mu kaldırmıyor

Oyun minimum 16 ram istiyor zaten, bundan kaynaklı bir durum olabilir mi bilmiyorum.
Olabilir . ram yetersiz kalırsa atar yada mavi ekran gibi sorunlara yol açabilir .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntülehogwarts legacy seçmeden şapka sahnesine kadar sıkıntısız çalışıyor ama o sahneden sonra atıyor
Laptoptan oynuyorum eski biraz
Rtx2060
8 ram
6 gb ekran kartı
İ5
Denenecek herşeyi denedim her şey en düşük ayarda her şey güncel bir fikriniz var mı yoksa oyunu silmelimiyim laptop mu kaldırmıyor
Pc yinede fena değil bence makul fiyata bulabilirseniz bence aynısından bir 8gb daha ram alıp yükseltin .

Direkt oyundan atıyor o sahneye kadar 30 dakika kadar gayet akıcı oynuyorum sanırım ramdan olabilir

Direkt oyundan atıyor o sahneye kadar 30 dakika kadar gayet akıcı oynuyorum sanırım ramdan olabilir
Nvdia uzun zamandır kullanmadığım için hqkim değilim cpu gpu ram kullanımını gösteren bir şeyi vardı ekranın bir köşesinde onu açıp oyunda ne kadar ram kullanıldığına bakarsanız daha sağlıklı bir fikir edinebilirsiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,486
Üyeler
186,342
Son üye
lerias3
Geri