50.000TL hazır sistem önerisi

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
7,710
Bütçe
50000
Merhabalar
Kendime bir sistem almak istiyorum 50.000 bütçe var.
Öneri yapabilir misiniz?
Ram 16gb olursa sıkıntı olmaz ilerleyen sürelerde 16gb daha ekleme yaparım

Merhabalar
Kendime bir sistem almak istiyorum 50.000 bütçe var.
Öneri yapabilir misiniz?
Ram 16gb olursa sıkıntı olmaz ilerleyen sürelerde 16gb daha ekleme yaparım
çok geç kaldınız 50 bine düzgün hiç sistem yok eskiden bu paraya rahat 5070 li sistem çıkar iken şuan anca bu paraya 9060xt yada 5060ti çıkar

çok geç kaldınız 50 bine düzgün hiç sistem yok eskiden bu paraya rahat 5070 li sistem çıkar iken şuan anca bu paraya 9060xt yada 5060ti çıkar
Kasayı beğenmedim harici yorumun nedir?
Sıkıntı değil bütçeyi artırırım

Kasayı beğenmedim harici yorumun nedir?
Sıkıntı değil bütçeyi artırırım
öncelikle itopyadan sistem alınmaz piyasanın en pahalı ürün satıcısı

2. amd de A Takısı olan anakartlar alınmaz c4 seviye ilerde x3d işlemci takmak istesen takamazsın desteklese bile en kötü b650 olmalı güncel olarak b850 bakılmalı

3. gigabayt windforce serisileri alınmaz giriş seviye baya üzer

4. 2025 de 500 gb ssd mega yetersiz

5. kasa psu iyi bitfenix iyi marka

6 sogutucu frisby

bunları birleştirince asla 55 bin verilmez farklı sistem bakılmalı parça kalitesi daha iyi ürün bakmanız lazım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2. amd de A Takısı olan anakartlar alınmaz c4 seviye ilerde x3d işlemci takmak istesen takamazsın desteklese bile en kötü b650 olmalı güncel olarak b850 bakılmalı

6 sogutucu frisby

bunları birleştirince asla 55 bin verilmez farklı sistem bakılmalı parça kalitesi daha iyi ürün bakmanız lazım

Lexar marka ilk defa görüyorum. Sıkıntı yaşayan veya eksik bir yanı var mıdır?
F/p ürün mü? Sen olsan alır mısın?

lexar köklü marka iyidir
Peki şöyle sorayım. 5060ti 16gb sistem görüyorum bir kaç sitede. 5070 oc 12gb ile arada aşırı fark var mı?
Sistemi beğendim de 60 bin üstüne çıkabileceğimi pek zannetmiyorum ondan dedim. Attığın sistem için teşekkürler

Peki şöyle sorayım. 5060ti 16gb sistem görüyorum bir kaç sitede. 5070 oc 12gb ile arada aşırı fark var mı?
Sistemi beğendim de 60 bin üstüne çıkabileceğimi pek zannetmiyorum ondan dedim. Attığın sistem için teşekkürler
5060ti 16 gb hiçbir zaman 70 serisi ürününden iyi olmaz adı üstünde biri 60 serisi ürünü digeri 70 serisi ürünü

https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-...d-16gb-ddr5-1tb-nvme-m2-ssd-oem-paket-p-56863
Hocam ben beamng oynarım ets 2 oynarım gta 5 oynarım vs. Rdr 2 gibi hikayeli oyunlar bende yok.
He Adobe uygulamaları kullanıyorum. Photoshop gibi. Ekstrası solid kullanırım.
Pazardan pazara açar stres atarım. Bu sistem nasıl?

bu sistemde güzel ama işlemciye göre ekran kartı düşük kalmış biraz anakart giriş seviye o işlemcinin o anakart ile ısınıcagını bilemeyiz elimizde net bir done yok anakartı bir tık yükseltilebilir

6 sogutucu frisby

Senin önerdiğin bir sistem var mı?

Geri