Lady-Of-Ice
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 1,849
Vr300 ün portları fast; 100 üstü hızlarda kabloluda sıkıntı olabilir.
hocam vr400 3000 tl olmuş neredeyse şuanlık modem için o kadar fiyatlara çıkamam ileride sağlam bir şey alırım fakat 1.500 civarlarında iyi bir modem varsa bildigin süper olurVr300 ün portları fast; 100 üstü hızlarda kabloluda sıkıntı olabilir.
Hocam merhaba evde Türk Telekom 35mbps internet kullanıyorum vodafone h300s modem alsam Türk Telekom’da kullanabilir miyim sorun olur mu1000 e kadar H300s; fiber vdsl uyumlu, 5ghz desteklii portlar gigabit.
2000e kadar tp link vr400v3
2000-3000 arası Tp link vr600 v3 / vr2100
wifi6 destekli Tenda v15
modem markası önemli değil kullanırsın giriş yeri uygunsaHocam merhaba evde Türk Telekom 35mbps internet kullanıyorum vodafone h300s modem alsam Türk Telekom’da kullanabilir miyim sorun olur mu
Aldınız mı modem hocam ?modem markası önemli değil kullanırsın giriş yeri uygunsa
hocam ben vr400 aldımAldınız mı modem hocam ?
Hayırlı olsun hocam memnun musunuzhocam ben vr400 aldım
Sıfır buldum 500₺ye alayım mı bu modemimodem markası önemli değil kullanırsın giriş yeri uygunsa
hocam dediğiniz modem nasıldır iyi midir bilmiyorum araştırdım ama iyi yorumlar da var kötü yorumlar da size kalmış çekim gücü iyiyse sıkıntılı değilse alın isterseniz araştırmak lazımSıfır buldum 500₺ye alayım mı bu modemi
Hocam bakıyorum uygun fiyatlı modemlerde hep sorunlar mevcut evde sadece bir telefondan girdiğim için yüksek fiyat vermek istemiyorum ha sizin öneriniz var ise 1000₺ kadar Onuda bilmek isterimhocam dediğiniz modem nasıldır iyi midir bilmiyorum araştırdım ama iyi yorumlar da var kötü yorumlar da size kalmış çekim gücü iyiyse sıkıntılı değilse alın isterseniz araştırmak lazım