penguenman
80+
- Reaksiyon skoru
- 129
Oyunu buna yukleyip oynamaya çalışırsan can sıkar.bunlardan alıp oyun için kullanabilir miyim bilgisayarda?
SiOyunu buna yukleyip oynamaya çalışırsan can sıkar.
Evetİçindekini çıkartıp pc ye satadan bağlamak mümkün müdür sizce?
Yapılır, bende 6 disk var, 3 tanesi SATA olarak bağladığım HDD'ler. Depolama amaçlı kullanıyorum.İçindekini çıkartıp pc ye satadan bağlamak mümkün müdür sizce?
Rekabetçi oyunlar oynamıyorsan evet.bunlardan alıp oyun için kullanabilir miyim bilgisayarda?
bir şey dikkatimi çekti, üründe hiç! taksit yapılmıyor, yanlış kategori olduğu için mi nedendir çözemedim?4TB de 5400₺ değerlendirilebilir
Seagate One Touch 4TB, Taşınabilir Harici Hard Disk (HDD) with Password,AES-256 Donanım Tabanlı Şifreleme,6 Aylık Mylio Fotoğraflar ve Dropbox Üyeliği, Ücretsiz Veri Kurtarma (STKZ4000402) : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Seagate One Touch 4TB, Taşınabilir Harici Hard Disk (HDD) with Password,AES-256 Donanım Tabanlı Şifreleme,6 Aylık Mylio Fotoğraflar ve Dropbox Üyeliği, Ücretsiz Veri Kurtarma (STKZ4000402) : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Taksit görünüyor hocam, alım esnasında mı hata veriyor?bir şey dikkatimi çekti, üründe hiç! taksit yapılmıyor, yanlış kategori olduğu için mi nedendir çözemedim?