🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Viper v3 pro daha iyi bence deathadder v3 prodan, depodan v3 pro aldım 8k dongle ile 4k ya çok iyi ama şöyle bir sorun da var, bundan önce amazondan normal deathadder v3 almıştım ve yolladıkları ürün bilkom ürünü değildi, birkaç ay önce usb si sorun yaratmaya başladı teknik servisi de bilkom değil deyip ilgilenmedi, amazona iadeye yolladım iade edilecek birkaç güne, depodan gelen v3 pro da da herhangi bir bilkom damgası yok o da olmayabilir, teknik servisi sıkıntılı olabilir ona dikkat edin hocam alırken
Depo harici amazondan sıfır da v3 pro aldım onda da ithalatçı amazon du garanti konusu dediğiniz gibiydi . Amazon ilgileniyor ama 1 yıl mı 2 yıl mı garanti veriyor onu bilmiyorum .

Hayırlı olsun hocam ben önceden 1 tane almıştım kendim açmıştım kutusunu tekrar aldım bugün gelir sanırım kargosu
Ürün açık kutu geldi sonradan bantlanmış ama kullanılmış gibi durmuyor, temiz. Muhtemelen çok kısa belki kullanıldı iade edildi. 2850'ye iyi denk geldi. Teşekkürler tekrar hocam.

Ürün açık kutu geldi sonradan bantlanmış ama kullanılmış gibi durmuyor, temiz. Muhtemelen çok kısa belki kullanıldı iade edildi. 2850'ye iyi denk geldi. Teşekkürler tekrar hocam.
Benim aldığım ürün de aynen öyle geldi hiç bir problemi yok ikimize de hayırlı olsun

Depo ürünlerindeki problem nedir ürünlerin sağında solunda herhangi bir açıklama göremiyorum da.

Depo ürünlerindeki problem nedir ürünlerin sağında solunda herhangi bir açıklama göremiyorum da.
büyük çoğunluğu kapıda dönen yada kullanıcı paketi açıp beğenmediği/iade ettiği ürünler. bazılarında aksesuar eksikliği olabiliyor. şu şekil ürün durumu bilgisi var.

1765877697709.webp

ben mesh wifi aldım. üründe işlev ve kozmetikte bir sorun yok sadece 2 ağ kablosundan biri yoktu.

Geri