❌İndirim Bitti! 🔥🔥 Trendyol 2000/1000 İndirim 🔥🔥

Ürünleri teslimat şubesine geldiği gibi almaya gidin yoksa hepsi geri dönecek.

2.hesap açıp alabilen oldumu ben denedim indirim vermiyor sepette
Her defasında garanti olsun diye vpn'i tamamen kapatın ve farklı farklı tarayıcılarda gizli sekme açın öyle deneyin.

2.hesap açıp alabilen oldumu ben denedim indirim vermiyor sepette Bu kod, her kullanıcı için yalnızca bir kez geçerlidir. Kodu daha önce farklı bir hesapta kullandığın için tekrar kullanılamaz. bu hatayı verıyor farklı vpn ve pcde denedim olmuyor

2.hesap açıp alabilen oldumu ben denedim indirim vermiyor sepette Bu kod, her kullanıcı için yalnızca bir kez geçerlidir. Kodu daha önce farklı bir hesapta kullandığın için tekrar kullanılamaz. bu hatayı verıyor farklı vpn ve pcde denedim olmuyor
Bi kere satın almaya çalışmışsan ve red vermişse tekrar deneyince olmuyor farklı hesaptan deneyip kabul edecek kartla denemen lazım.

Aynı gün kargo ve trendyol express kargoda iptal mi oluyor siparişler
Hocam kargo firması trendyola ait olduğu için ürünü yüksek ihtimalle geri çağırır. Popüler konular kısmındaki Trendyol %40+40 indirim başlığından zamanında trendyol express göndericili ürün almıştım. Satıcı trendyol olmamasına rağmen trendyol geri çağırmıştı.

Hocam kargo firması trendyola ait olduğu için ürünü yüksek ihtimalle geri çağırır. Popüler konular kısmındaki Trendyol %40+40 indirim başlığından zamanında trendyol express göndericili ürün almıştım. Satıcı trendyol olmamasına rağmen trendyol geri çağırmıştı.
Şubeden teslimat hizmetimiz bulunmamaktadır diyor yandı galiba benim sipariş

Ben 5-6 farklı kalem ürün aldım. Hepsi trendyol express değil. E bu durumda nasıl olacak iş? Bence kargoya verildikten sonra iptal olmaz ya. Sonuç olarak sabah siparişler işleme konulacak, sonra kargolanacak. Bu aşamada iptal olmazsa kendi aptallıkları olur.

Başka telefondan 2.hesap açtım ama 2.kez aynı moneypay kart ile ödeme yapabiliriz dimi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,569
Üyeler
186,751
Son üye
tug1
Geri