alibabafingo
80+
- Reaksiyon skoru
- 38
yeni açtımAynı sorun
Sizin moneypay hesabınız var mıydı, yoksa yeni mi açtınız?
parayı attım tekrar parada atamıyorum
yeni açtımAynı sorun
Sizin moneypay hesabınız var mıydı, yoksa yeni mi açtınız?
Ben eskiden vpnsiz açtığım gmailim ile yapabildim hocam.O zaman telefona mı vpn indirmem gerekiyor hocam? Operanın vpn kullanıyordum
Her defasında garanti olsun diye vpn'i tamamen kapatın ve farklı farklı tarayıcılarda gizli sekme açın öyle deneyin.2.hesap açıp alabilen oldumu ben denedim indirim vermiyor sepette
Bi kere satın almaya çalışmışsan ve red vermişse tekrar deneyince olmuyor farklı hesaptan deneyip kabul edecek kartla denemen lazım.2.hesap açıp alabilen oldumu ben denedim indirim vermiyor sepette Bu kod, her kullanıcı için yalnızca bir kez geçerlidir. Kodu daha önce farklı bir hesapta kullandığın için tekrar kullanılamaz. bu hatayı verıyor farklı vpn ve pcde denedim olmuyor
Hocam kargo firması trendyola ait olduğu için ürünü yüksek ihtimalle geri çağırır. Popüler konular kısmındaki Trendyol %40+40 indirim başlığından zamanında trendyol express göndericili ürün almıştım. Satıcı trendyol olmamasına rağmen trendyol geri çağırmıştı.Aynı gün kargo ve trendyol express kargoda iptal mi oluyor siparişler
Şubeden teslimat hizmetimiz bulunmamaktadır diyor yandı galiba benim siparişHocam kargo firması trendyola ait olduğu için ürünü yüksek ihtimalle geri çağırır. Popüler konular kısmındaki Trendyol %40+40 indirim başlığından zamanında trendyol express göndericili ürün almıştım. Satıcı trendyol olmamasına rağmen trendyol geri çağırmıştı.
Satıcıyla mesai başladığı an iletişime geçerek trendyol express harici kargoya vermesi mümkün mü diye sorarak şansınızı deneyebilirsiniz hocam.Şubeden teslimat hizmetimiz bulunmamaktadır diyor yandı galiba benim sipariş
Başka telefondan yaptım ama 2.kez aynı moneypay kart ile ödeme yapabiliriz dimiBi kere satın almaya çalışmışsan ve red vermişse tekrar deneyince olmuyor farklı hesaptan deneyip kabul edecek kartla denemen lazım.
Ben yaptım aynı kartla kabul ettiBaşka telefondan yaptım ama 2.kez aynı moneypay kart ile ödeme yapabiliriz dimi