❌İndirim Bitti! 🔥🔥 Trendyol 2000/1000 İndirim 🔥🔥

tam ödemede şifreye kadar yazdım ödeme gerçekleştirilemiyor dedi. hello50 de gitti. siparişte oluşmadı.
google ile giriş yaptığım için mi acaba ?

normal kayıttada robot değilim kısmı gelmiyor.

opera ile deniyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İşleminiz banka reddi nedeniyle gerçekleştirilemedi.

Son düzenleme:
Beyler, ben hesabı gmail ile açtım. Sorunsuzca indirimi sepette uyguladı. Aynı gün kargo ve trendyol express harici kargo olmasına dikkat ettim. Keşke 1500 indirim uygulasaydı ama 1000 uyguladı. Sağ ol hck_ hocam. Tencere seti aldım :D

tam ödemede şifreye kadar yazdım ödeme gerçekleştirilemiyor dedi. hello50 de gitti. siparişte oluşmadı.
google ile giriş yaptığım için mi acaba ?

normal kayıttada robot değilim kısmı gelmiyor.

opera ile deniyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İşleminiz banka reddi nedeniyle gerçekleştirilemedi.
Bi kere hata verince gidiyor başka hesapla dene ama bu sefer banka kartını kabul edecek kart yaz money pay kabul ediyor genelde

Kanki zaten money pay deniyorum
MOney payde bir kısıt var

2.hesap açıp alabilen oldumu ben denedim indirim vermiyor sepette

Gmail açamıyorum doğrulama istiyor sonrasında da bu telefonda çok fazla e posta var diyip başka telefon onayı istiyor yardım edebilecek var mı

Gmail açamıyorum doğrulama istiyor sonrasında da bu telefonda çok fazla e posta var diyip başka telefon onayı istiyor yardım edebilecek var mı
Hocam ben gmaili webden açarken telefon istiyor ama mobil uygulamadan açınca istemiyor, sürekli açmama rağmen. İsterseniz mobil uygulamadan deneyin.

başka hangi ödemee yöntemini kullanabiliriz

Beyler, ben hesabı gmail ile açtım. Sorunsuzca indirimi sepette uyguladı. Aynı gün kargo ve trendyol express harici kargo olmasına dikkat ettim. Keşke 1500 indirim uygulasaydı ama 1000 uyguladı. Sağ ol hck_ hocam. Tencere seti aldım :D
Aynı gün kargo ve trendyol express kargoda iptal mi oluyor siparişler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,804
Üyeler
186,794
Son üye
biskuvi
Geri