❌İndirim Bitti! Xioami pad 7 8799₺..

Tabletin üst konumunda kalemi şarj etmek için mıknatıslı bölüm var o yüzden üstte kalıyor.
Afedersin. Ben de samsung için bu tarz bi kılıf kullanınca altta zannettim. Bu kılıf çok kullanışlı. Kalemi arkasında saklasan çantada kaba duruyor. Bence böyle iyi.

Ben pazaramadan bu kılıfı aldım kuponla 400₺ ye geldi ilk izlenim olarak bence bu fiyata gayet iyi daha ucuza yoktu çünkü.Kılıf tam uyuyor sıkı tutuyor,üstte kalem koyma yeride var hoparlör delikleri vs tam uyumlu.

Hocam tabletteki isaretledigim kısım ne oluyor acaba?

Ekler

• 1000057673.webp
    1000057673.webp
    590.1 KB · Hit: 144
Hocam tabletteki isaretledigim kısım ne oluyor acaba?
Orası şu şekilde orjinal kılıfı ve klavyesini taktığınızda kılıfın arkası o 3 noktaya geliyor algılıyor.Ben jelatinini sökmedim oranın kalmış öyle 😁

Ekler

• 1000075989.webp
    1000075989.webp
    40.6 KB · Hit: 47
Son düzenleme:
  • Beğen
Reaksiyonlar: B1L0
Orası şu şekilde orjinal kılıfı ve klavyesini taktığınızda kılıfın arkası o 3 noktaya geliyor algılıyor.Ben jelatinini sökmedim oranın kalmış öyle 😁
Ben de sökmedim. Dursun öyle

Ben pazaramadan bu kılıfı aldım kuponla 400₺ ye geldi ilk izlenim olarak bence bu fiyata gayet iyi daha ucuza yoktu çünkü.Kılıf tam uyuyor sıkı tutuyor,üstte kalem koyma yeride var hoparlör delikleri vs tam uyumlu.

Hocam mıknatısı var mı kılıfın?

Yeni hesap gerekir.
Dostlar ürünü bu fiyattan almak için Sheinden yeni hesap açıp e postayı doğrulayıp ve tercihleri tamamlayarak 120 puan almanız gerekmektedir ödeme aşamasında kargo garantisini kaldırıp %70 kuponu uygulayın 142TL'ye geliyor. Temudan daha pahalı alacağınıza buradan almanızı tavsiye ederim.
mevcut kargo yönteminiz ürünleri gönderemez diyor hocam alınmıyor

Geri