darktower
80+
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 164
Korsan oyun indiriyorsanız güvenlik önlemlerinizi almanız gerekiyor.
İlk olarak qBittorrent öneririm. Arayüzü daha iyi, reklamsız daha iyi bir torrent indirme uygulaması.
Defender yerine Kaspersky, Norton 360 veya Avast gibi bir antivirüs de yüklenebilir. Norton yanlışım yoksa Avast'ı satın almıştı. Yani antivirüs veritabanları aynı. Avast uygun fiyattan üyelik sattığından veya deneme sürümleri yüksek olduğundan denenebilir.
Ayrıca korsan oyun indirenler şu sitedeki yönlendirmelere uyuyor diye biliyorum.
Ben satışı olan oyunları aldığımdan korsan olarak sadece satışı olmayan oyunları MyAbandonware üzerinden indiriyorum. O siteden şu ana kadar hiç sorun yaşamadım. Eğer eski bir oyunsa kişisel olarak tek önerebileceğim site MyAbandonware.
www.myabandonware.com
Uygulama kaldırma için de BC Uninstaller öneririm. Revo Uninstaller gibi reklam ve ücretli içeriğe göre silme yapan uygulamalardan daha iyidir.
www.bcuninstaller.com
İlk olarak qBittorrent öneririm. Arayüzü daha iyi, reklamsız daha iyi bir torrent indirme uygulaması.
Defender yerine Kaspersky, Norton 360 veya Avast gibi bir antivirüs de yüklenebilir. Norton yanlışım yoksa Avast'ı satın almıştı. Yani antivirüs veritabanları aynı. Avast uygun fiyattan üyelik sattığından veya deneme sürümleri yüksek olduğundan denenebilir.
Ayrıca korsan oyun indirenler şu sitedeki yönlendirmelere uyuyor diye biliyorum.
Pirated Games Mega Thread
Important: Make sure to use Firefox browser and always have uBlock Origin and ViolentMonkey + bypass-all-shortlinks-debloated script enabled when visiting any of the sites mentioned here. These extensions are to prevent unnecessary popups and ads appearing on the websites to ensure a safe and fas...
rentry.org
Ben satışı olan oyunları aldığımdan korsan olarak sadece satışı olmayan oyunları MyAbandonware üzerinden indiriyorum. O siteden şu ana kadar hiç sorun yaşamadım. Eğer eski bir oyunsa kişisel olarak tek önerebileceğim site MyAbandonware.
My Abandonware: because old video games were better
Database of 36370 abandonware games free. One of the most complete video games museum. Take a trip down Memory Lane now! Warning: whole weekends can be lost.
Uygulama kaldırma için de BC Uninstaller öneririm. Revo Uninstaller gibi reklam ve ücretli içeriğe göre silme yapan uygulamalardan daha iyidir.
Bulk Crap Uninstaller - Remove large amounts of unwanted applications
Bulk Crap Uninstaller (BCUninstaller, BCU) is a free, open source program manager. It excels at removing large amounts of applications with minimal user input.