konu zaten ekran kartlarıydı ?heh konu gene ekran kartlarına geldı yanı...
darlayalım nasıl yapacağız. 3 tane daha alacağım eğer 5070ti çipseti 41-42 bandında gelirse herhangi bir marka herhangi bir modeli farketmez 3 adet daha alacağım benim için de iyi olur aslında5070 ti talep çok olduğu için adamlar elindeki stoğu hazır istemlere saklıyor 56dan msi trio geliyor yarına kalmıyor bitmesi hele bu zam kriz üretimin azalması derken kimse beklemiyor alıp geçiyor ama bi ihtimal belki yaparlar indirim dediğim gibi darlamamız lazım çok az stokla getirebilirler bi 10-15 stok gibi
Instagram postlarının altına 5070 ti yazıp daha önce yazmışları beğen bu son çıkış gibi gelmiyecek bir daha bu fiyatlara zaten kasımda stokların içinden geçtiler sırf taksit var diyedarlayalım nasıl yapacağız. 3 tane daha alacağım eğer 5070ti çipseti 41-42 bandında gelirse herhangi bir marka herhangi bir modeli farketmez 3 adet daha alacağım benim için de iyi olur aslında
Çok da umurlarında olacağını sanmıyorum ya adamımInstagram postlarının altına 5070 ti yazıp daha önce yazmışları beğen bu son çıkış gibi gelmiyecek bir daha bu fiyatlara zaten kasımda stokların içinden geçtiler sırf taksit var diye
alan aldı artık o kadar ragbet olmaz gibiInstagram postlarının altına 5070 ti yazıp daha önce yazmışları beğen bu son çıkış gibi gelmiyecek bir daha bu fiyatlara zaten kasımda stokların içinden geçtiler sırf taksit var diye
her tuşa basmak lazım sff s gibi normalde yüzüne bakmıyacağım ürünler 46k dan başlıyor gaming gende 42 ye var o da 2 fanlı ve taksit imkanı yokÇok da umurlarında olacağını sanmıyorum ya adamımama birazdan yapacağım yine de
ben bu kartı paylaştığımda 43.5k dan 3-4 saate 2 stok zar zor eridi çıkan haberlerden sonra 46k ya fiyatı çıkmasına rağmen 5 stok kaldı 15 oluyor sonra tekrar 5 e düşüyor sff ve tasarımı leş olmasına rağmen msi trio ve tuf modellerini 60 altına görmüyorum düştüğü gibi çekiyorlar dediğim gibi son çıkış ben eşşeklik yapıp hepiburadada 40k ya palitin s modelini almadığım için çok pişmanım bir dahaki ayda daha da pişman olmamak için almaya çalıaşcamalan aldı artık o kadar ragbet olmaz gibi
ben pny almayı düşünüyorum en azından tasarımı kötü değilher tuşa basmak lazım sff s gibi normalde yüzüne bakmıyacağım ürünler 46k dan başlıyor gaming gende 42 ye var o da 2 fanlı ve taksit imkanı yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ben bu kartı paylaştığımda 43.5k dan 3-4 saate 2 stok zar zor eridi çıkan haberlerden sonra 46k ya fiyatı çıkmasına rağmen 5 stok kaldı 15 oluyor sonra tekrar 5 e düşüyor sff ve tasarımı leş olmasına rağmen msi trio ve tuf modellerini 60 altına görmüyorum düştüğü gibi çekiyorlar dediğim gibi son çıkış ben eşşeklik yapıp hepiburadada 40k ya palitin s modelini almadığım için çok pişmanım bir dahaki ayda daha da pişman olmamak için almaya çalıaşcam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle