O işlemci için o kadar uçmaya gerek yok hocam. Yakın zamanda sistemi upgrade etmeyecekseniz peerless assasin falan yetecektir.Selam arkadaşlar bu sıvı soğutucu almayı düşündüm nasıl iyi midir? kulanan varmı 4 k bütçeye almayı düşündüm işlemcim ryzen 5 7500 f önerilerinz varsa yardıma ihtiyacım var
Hocam 2 yıl sonra yükseltme kafasındayım yükseltmeme ihtimalimde var almışken sağlam bir şey alayım işlemci rahat etsin diye düşündümO işlemci için o kadar uçmaya gerek yok hocam. Yakın zamanda sistemi upgrade etmeyecekseniz peerless assasin falan yetecektir.
Hocam işlemci değiştirmeyi hemen düşünmüyorum 1,5 2 sene en az kalır napayım almayayımmı şimdiİleride 9800X veya Am5 sokete gelirse dengi bir 10XXX model almayacaksanız paranıza yazık tek kule yeterli 7500F için biostan ayar çekincede kolayca soğur
Önden yatırım yapılabilir isteğe bağlıHocam 2 yıl sonra yükseltme kafasındayım yükseltmeme ihtimalimde var almışken sağlam bir şey alayım işlemci rahat etsin diye düşündüm
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam işlemci değiştirmeyi hemen düşünmüyorum 1,5 2 sene en az kalır napayım almayayımmı şimdi
Peki hocam bu soğutucu nasil bir bilgin varmı 4 k ya bundan iyi var dediğin varmı aynı fiyata daha iyi performans veren varsa onu alayım beyaz olursa iyi olur hocam önerin varsa tabiÖnden yatırım yapılabilir isteğe bağlı