🔥İndirim Xbox PC platformu indirimleri ve hatalı fiyatlandırmalar

Reaksiyon skoru
87
Çoğu kişi Xbox'ın PC platformundan ve fiyatlarından habersiz ondan dolayı birkaç basit örnek vererek insanların yararlanmasını sağlayacağım.

uyarı: Xbox platformundan özellikle internet üzerinden oyunları alırken PC için uygun olup olmadığını kontrol ediniz PC için alabileceğiniz bir oyun sadece Xbox konsolları üzerinde çalışabilir bu yüzden şimdiden sıkıntı olmasın.

Örnek:

1766114291392.webp

1766114299532.webp

Sea of thieves - 234.15 tl

SnowRunner (Windows 10) - 75 tl

Lies of P - 499.50 tl

No mans sky - 68 tl

Gördüğünüz gibi bazı oyunlar daha ucuz örneğin Lies of P Steam de 17.99 (770, 08 TL) Xbox'da ise 499.50 TL arada bir fiyat farkı var.
Aynı şekilde Steam'de normal fiyatı 26.99 (1155, 33 TL) olan No Man's Sky oyunu Xbox'da normal fiyatı 170 TL.
Steam'de bu oyun indirimle 10.79 (461, 88) Xbox'da ise 68 TL sadece.
Yani kısaca bazı oyunların ucuz olduğu gibi bazı oyunların da fiyatları güncel değil bu yüzden Xbox indirimlerini takip ederek de bu tarz güzel indirim ve yanlışlıklardan yararlanabilirsiniz.

Tekrardan uyarıyorum oyunu PC platformu için alacaklar PC desteği olup olmadığına dikkat etsin kimse sorun yaşamasın.

Herkese iyi günler dilerim.

Mc indirim gelsede alsak
Eneba üzerinden 476 liraya Microsoft onaylı geliyor beşbeles
Yöntem için
https://www.allkeyshop.com/blog/buy-intravenous-2-cd-key-compare-prices/
Bu siteye gidiyorsunuz sonra mouse scrolle aşağı inin eneba sitesine yonlendiren yer var siteler arasından oradan yönlendirip site açılıyor.Cikan Oyunu sepete ekleyin ve aşağıya AKS13 kodu yazın daha sonra
Bu MC yi ekleyin diğer eklediğiniz oyunu kaldırın ve
Sonuç
476 lira bedrock edition almaca

Ekler

• IMG_20251219_074558.webp
    IMG_20251219_074558.webp
    50.7 KB · Hit: 55
Çoğu kişi Xbox'ın PC platformundan ve fiyatlarından habersiz ondan dolayı birkaç basit örnek vererek insanların yararlanmasını sağlayacağım.

uyarı: Xbox platformundan özellikle internet üzerinden oyunları alırken PC için uygun olup olmadığını kontrol ediniz PC için alabileceğiniz bir oyun sadece Xbox konsolları üzerinde çalışabilir bu yüzden şimdiden sıkıntı olmasın.

Örnek:

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Sea of thieves - 234.15 tl

SnowRunner (Windows 10) - 75 tl

Lies of P - 499.50 tl

No mans sky - 68 tl

Gördüğünüz gibi bazı oyunlar daha ucuz örneğin Lies of P Steam de 17.99 (770, 08 TL) Xbox'da ise 499.50 TL arada bir fiyat farkı var.
Aynı şekilde Steam'de normal fiyatı 26.99 (1155, 33 TL) olan No Man's Sky oyunu Xbox'da normal fiyatı 170 TL.
Steam'de bu oyun indirimle 10.79 (461, 88) Xbox'da ise 68 TL sadece.
Yani kısaca bazı oyunların ucuz olduğu gibi bazı oyunların da fiyatları güncel değil bu yüzden Xbox indirimlerini takip ederek de bu tarz güzel indirim ve yanlışlıklardan yararlanabilirsiniz.

Tekrardan uyarıyorum oyunu PC platformu için alacaklar PC desteği olup olmadığına dikkat etsin kimse sorun yaşamasın.

Herkese iyi günler dilerim.
Call of duty modern warfare remastered ve İnfinity Warfare alınabilir.(100 TL)Okuduklarıma göre kasma oluyormuş ama shader preloading kapatılarak çözülüyor diye duydum.

Call of duty modern warfare remastered ve İnfinity Warfare alınabilir.(100 TL)Okuduklarıma göre kasma oluyormuş ama shader preloading kapatılarak çözülüyor diye duydum.
baktıklarınız pc için uygun olmayabilir cod serisinin fiyatları düşük değildi çünkü hatırladığım kadarıyla

Ben Microsoft Store'dan aldım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

baktıklarınız pc için uygun olmayabilir cod serisinin fiyatları düşük değildi çünkü hatırladığım kadarıyla
Zaten tek uygun oyun bu :). Sanırım Infinite pek sevilmedi ondan böyle ama gene de alınır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,888
Üyeler
186,807
Son üye
intermilan
Geri