🔥İndirim World Kart Steam ve Apple-Microsoft harcamalarında Toplam 600 TL indirim Kişiye Özel

MK 11 ve Bannerlord alacağım gibi duruyor ama emin değilim.

Hocam uğraşmak istemedim, deneyen varsa diye bi sorim dedim. Ama geçen ay bi oyun almıştım Xboxtan Garanti kartımla. Ekstrede Microsoft Store olarak gözüküyor. %99 oluyordur.
Konsoldan değil websitesinden alırsan Microsoft yazar muhtemelen

normal tl karttan steamde harcama yapınca cashback normal nakit olarak mı iade ediliyor yoksa world puan olarak mı bilen varsa cevaplarsa sevinirim.

Bu kampanyaya geçen aylarda da bu ayda katıldım deneyimlerimi paylaşayım , yanıt veremeyebilirim yazanlara . İlk olarak kredi kartından yapacaksanız TL olmalı ekstreniz döviz olursa bende dolar olarak değil tl olarak iade etti . Banka kartından yapılan işlemde direk nakit olarak yatırıyorlar atm den çekebilir veya havale yapabilirsiniz . Apple ve Steam üzerinden payınızı biraz fazla tutun örnek ben Apple hesabına 290tl bakiye olarak yükledim ama Yapikredi 299.57tl çekti . Bu yapikredinin kesintisi aklınızda olsun. Steam alışverişi de dolar oluyor banka kuru + vergi ile çeviriyor tl ye .

Tl carddan çektim ben. 300₺ nakit mi puan mı verecek
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Discover varsa onu deneyin. Troy, discoveryin alt yapısını kullanıyor
O ne oluyor hocam
steam 18 dolarlık odeme için 10 dolarını cuzdan ıle ode dedım 8 dolar tutar ıcın kart gırın yazdı 18 doları karttan cektı delırıcem benım kayıt hakkım yanmısmıdır şuan
İade et dene knk

Kazancın 300tl yazıyor bende ama gelen giden cashback vs yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,279
Üyeler
186,728
Son üye
futbol
Geri