Kampanya tek kullanım değil ama maks alabileceğiniz kampanya süresince 300 TL. Yani cashback limiti gibi düşünün.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Microsoft kampanyasıyla gamepass de alabilirsin store dan bir uygulama da satın alabilirsin farketmez. Sonuçta harcanan Microsoft üzerinden ve 300 TL üzeri harcamandan 300 TL maks indirim alırsın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kredi kartından 400 TL ilk bir oyun aldığını düşünelim. İşlem önce provziyona düşer sonraki gün harcaman -400 olarak hesap hareketlerinde gözükür hemen sonrasında +300 TL world card indirim olarak yansır. Aslında 400 liralık harcaman senin ekstrene 100 TL olarak yansımış olur.
arkadaşlar 2 sorum olucak
1.si
Babamın yapıkredi hesabında sadece troy kart var visa/mastercard sanal kart oluşturulup bundan faydalanılabiliyor mu?
2.si
Örneğin 300tl yaklaşık 6,8dolar yapıyor (44den hesaplayınca) bu civarlarda bir oyun alsam hiç oynamadan iade etsem iade ederken karta mı yoksa steam bakiyesine mi aktarmak istediğimizi soruyordu bu şekilde bakiyeye dönüştürebilir miyim?
(bu anlattığım eskiden oluyordu ama uzun zamandır steamden bir şey iade etmedim oyüzden değişti mi merak ettim)
arkadaşlar 2 sorum olucak
1.si
Babamın yapıkredi hesabında sadece troy kart var visa/mastercard sanal kart oluşturulup bundan faydalanılabiliyor mu?
2.si
Örneğin 300tl yaklaşık 6,8dolar yapıyor (44den hesaplayınca) bu civarlarda bir oyun alsam hiç oynamadan iade etsem iade ederken karta mı yoksa steam bakiyesine mi aktarmak istediğimizi soruyordu bu şekilde bakiyeye dönüştürebilir miyim?
(bu anlattığım eskiden oluyordu ama uzun zamandır steamden bir şey iade etmedim oyüzden değişti mi merak ettim)
Hocam uğraşmak istemedim, deneyen varsa diye bi sorim dedim. Ama geçen ay bi oyun almıştım Xboxtan Garanti kartımla. Ekstrede Microsoft Store olarak gözüküyor. %99 oluyordur.