🔥İndirim World Kart Steam ve Apple-Microsoft harcamalarında Toplam 600 TL indirim Kişiye Özel

1. (steam) yok ama 2. (apple & microsoft) var. Steam olan da olsa harika olurdu.

Çok aktif bir kullanıcı olarak, yakışmadı Yapı Kredi...

ikisinede katıldım ama mesela 600 liralık direkmş harcayınca iade edior yoksa tek tek 300 harcayarakmı?

Teşekkürler banka hesabı vardı yeni uygulamayı yükleyince çıktı kampanya eski uygulamada gözükmüyor katılım sağladıkdan sonra yükleme yaptım tebrikler mesajı altta çıktı.

Önce yapılan harcama provizyona düşer sonrasında karta yansır karta yansıdığında ücreti indirim olarak ekstreden düşüyorlar zaten. Bende de işlem provizyonda. İşlem karta düşünce indirim otomatik olarak kredi kartı hareketlerinde +300 tl olarak gözükür
Eyvallah hocam, bu acaba tek kullanımlık mı Ocak da yine aynı işlemi yapsak yine indirim olur mu var mı bilginiz

Kampanya sonradan gelen oldu mu sabah yoktu bende

İkiside bende gözüküyor da şimdi ben 300 TL harcayınca 300 TL geri mi verecek yoksa world puan olarak mı verecek birde bende troy kart var nasıl değiştirebilirim visa/MasterCard alabilirim.

Eyvallah hocam, bu acaba tek kullanımlık mı Ocak da yine aynı işlemi yapsak yine indirim olur mu var mı bilginiz
Kampanya tek kullanım değil ama maks alabileceğiniz kampanya süresince 300 TL. Yani cashback limiti gibi düşünün.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Microsoft kampanyasıyla ne alımabilir? Microsoft bakiyesi alma şansım var mı?
Microsoft kampanyasıyla gamepass de alabilirsin store dan bir uygulama da satın alabilirsin farketmez. Sonuçta harcanan Microsoft üzerinden ve 300 TL üzeri harcamandan 300 TL maks indirim alırsın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İkiside bende gözüküyor da şimdi ben 300 TL harcayınca 300 TL geri mi verecek yoksa world puan olarak mı verecek birde bende troy kart var nasıl değiştirebilirim visa/MasterCard alabilirim.
Kredi kartından 400 TL ilk bir oyun aldığını düşünelim. İşlem önce provziyona düşer sonraki gün harcaman -400 olarak hesap hareketlerinde gözükür hemen sonrasında +300 TL world card indirim olarak yansır. Aslında 400 liralık harcaman senin ekstrene 100 TL olarak yansımış olur.

Microsoft kampanyasıyla gamepass de alabilirsin store dan bir uygulama da satın alabilirsin farketmez. Sonuçta harcanan Microsoft üzerinden ve 300 TL üzeri harcamandan 300 TL maks indirim alırsın
Minecraft alacağım hocam. Bakiye yüklenebiliyorsa iki tane Yapıkredi hesabından katılacağım kampanyaya.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,637
Üyeler
186,759
Son üye
haluk098
Geri