alibabafingo
80+
- Reaksiyon skoru
- 38
şu ankileri bilemem ama benim kargom geldi 2 bine bin indirimiyleSiparislere iptal geliyor. Bosa ugrasmayın
benim 5 sipariş var 2si kargoda 3ü hazırlanıyor hiçbiri iptal değil...Siparislere iptal geliyor. Bosa ugrasmayın
Kargoya verilmeyenler iptal oluyor zaten dostum.benim 5 sipariş var 2si kargoda 3ü hazırlanıyor hiçbiri iptal değil...
Su an iki iptal geldi bana siz şanslıymıssınız dün gece vermiştim siparisibenim 5 sipariş var 2si kargoda 3ü hazırlanıyor hiçbiri iptal değil...
siz hangi tarayıcıyı denediniz brave denedim opera denedim vpn kapalı şekilde olmadıaktif
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
tarayıcı değiştirmeyi denediniz mi? bu arada VPN kapalı olcak
ben aayni kartla 5 kere aldım bi sorun olmadı ama farklı tarayıcılardan
acaba telefonda mı denemem lazım ve vpn olarak ne kullandınızsiz hangi tarayıcıyı denediniz brave denedim opera denedim vpn kapalı şekilde olmadı
bittisiz hangi tarayıcıyı denediniz brave denedim opera denedim vpn kapalı şekilde olmadı
acaba telefonda mı denemem lazım ve vpn olarak ne kullandınız
Evine gelene kadar iptal edebilirlerİptaller yenmeye başlamış kargo verilirse iptaller zor gibi 8 sipariş vardı 3 ü kargolanmş kalan 3 ünede sordum kargoya vermişler hala depoya varmadığından işlenmemiş bir şekil sıyırdık sanki![]()
![]()