Yaşla alakası yokyasin 35 mi =D
Yaşla alakası yokyasin 35 mi =D
Nasıl mesela yani nasıl bir senaryo oluşturdun kafana direk çok kötü yerlere düşer diyorsun paranoyak olmuşsunuz. Kızların bilinci yok mu biraz da düşmeyi versine ne yapacağın belli ya. gönül bağı da kurmamışken kes görüşmeyi. adam haklı. baba olunca anlarsın. anlamazsan kızın çok kötü yerlere düşer.
ah ne güzel dertler beokuldan sınıf arkadaşım olan bir kızla birbirimizi sevip platformlardan ve okuldan konuşuyoruz ama sevgili aşamasında değiliz kıza balım yazdım babası okumuş ve çok kızmış annesi kızmamış annemi arayıp söylemiş o yandan sıkıntı yok ama babası çok fazla kızmış kıza ve angelle bidaha görüşmüceksin demiş ne yapıcam arkadaşlar yardım edin
14Babasinin sinirlenmesi kadar normal bir sey yok. Eger ki aile istemezse gorusmemelisin. Yaş kaçtı
Kızı çok seviyorum oda seviyor benie ne yapacağın belli ya. gönül bağı da kurmamışken kes görüşmeyi. adam haklı. baba olunca anlarsın. anlamazsan kızın çok kötü yerlere düşer.
14Yaş kaç?
yaş kaç ona göre değerlendirilmesi lazım
8 bazı arkadaşlarıma danıştım babasının yanlış düşündüğünü söyledilerbabasini dov (!)
buyuk ihtimalle ortaokul yada lisenin ilk senesi falan
Sağol abi ama uzun bir süre değilmi14 mü daha erken kardeşimmm boş ver okulunu oku
18 olduğunda babasını döversin
adam 18 de döversin demiş buda 2. şakayı(!) yapıp daha erken olmazmı diyorSağol abi ama uzun bir süre değilmi
adam 18 de döversin demiş buda 2. şakayı(!) yapıp daha erken olmazmı diyor.
Birbirimizi seviyoruz14 yas çok kucuk. İşinize yaramayacak seylerle ugrasmayin.
Derslerimiz baya iyiBiz 10. Sınıfta bile her teneffüs dışarı çıkar canımız çıkana, ölene kadar top oynardık sınıfa girdiğimizde kızlar igrenck kokuyosunn derlerdi ama hiç umrumuzda olmazdı sevgilinin ne olduğunu bile bilmiyorduk artık insanlar ortaokulda sevgili yapıyor. Abi tadını çıkar ne bu sevgili merakı LGS ye gireceksin birde. Muhtemelen sana kim anlatırsa anlatsın bir kulağından girip diğer kulağından çıkacak bizde de öyle oluyordu. Yine de söyleyeyim çalışman lazım pişman olacaksın ileride lise sınavı bile olsa.