Sevdiğim kızın babası öğrendi

e ne yapacağın belli ya. gönül bağı da kurmamışken kes görüşmeyi. adam haklı. baba olunca anlarsın. anlamazsan kızın çok kötü yerlere düşer.
Nasıl mesela yani nasıl bir senaryo oluşturdun kafana direk çok kötü yerlere düşer diyorsun paranoyak olmuşsunuz. Kızların bilinci yok mu biraz da düşmeyi versin

okuldan sınıf arkadaşım olan bir kızla birbirimizi sevip platformlardan ve okuldan konuşuyoruz ama sevgili aşamasında değiliz kıza balım yazdım babası okumuş ve çok kızmış annesi kızmamış annemi arayıp söylemiş o yandan sıkıntı yok ama babası çok fazla kızmış kıza ve angelle bidaha görüşmüceksin demiş ne yapıcam arkadaşlar yardım edin
ah ne güzel dertler be :)

Babasinin sinirlenmesi kadar normal bir sey yok. Eger ki aile istemezse gorusmemelisin. Yaş kaçtı
14
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

e ne yapacağın belli ya. gönül bağı da kurmamışken kes görüşmeyi. adam haklı. baba olunca anlarsın. anlamazsan kızın çok kötü yerlere düşer.
Kızı çok seviyorum oda seviyor beni

14

14
yaş kaç ona göre değerlendirilmesi lazım

babasini dov (!)

buyuk ihtimalle ortaokul yada lisenin ilk senesi falan
8 bazı arkadaşlarıma danıştım babasının yanlış düşündüğünü söylediler

14 yas çok kucuk. İşinize yaramayacak seylerle ugrasmayin.

Biz 10. Sınıfta bile her teneffüs dışarı çıkar canımız çıkana, ölene kadar top oynardık sınıfa girdiğimizde kızlar igrenck kokuyosunn derlerdi ama hiç umrumuzda olmazdı sevgilinin ne olduğunu bile bilmiyorduk artık insanlar ortaokulda sevgili yapıyor. Abi tadını çıkar ne bu sevgili merakı LGS ye gireceksin birde. Muhtemelen sana kim anlatırsa anlatsın bir kulağından girip diğer kulağından çıkacak bizde de öyle oluyordu. Yine de söyleyeyim çalışman lazım pişman olacaksın ileride lise sınavı bile olsa.

Biz 10. Sınıfta bile her teneffüs dışarı çıkar canımız çıkana, ölene kadar top oynardık sınıfa girdiğimizde kızlar igrenck kokuyosunn derlerdi ama hiç umrumuzda olmazdı sevgilinin ne olduğunu bile bilmiyorduk artık insanlar ortaokulda sevgili yapıyor. Abi tadını çıkar ne bu sevgili merakı LGS ye gireceksin birde. Muhtemelen sana kim anlatırsa anlatsın bir kulağından girip diğer kulağından çıkacak bizde de öyle oluyordu. Yine de söyleyeyim çalışman lazım pişman olacaksın ileride lise sınavı bile olsa.
Derslerimiz baya iyi

Geri