TaHao
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 384
https://www.incehesap.com/razer-bar...-siyah-kablosuz-gaming-kulaklik-fiyati-85017/ beyler alınır mı razer barracuda x 2.999 tl
bence çok mantıklı değil 30'un altına 2x32 şeklinde cl40 olanı var daha mantıklı bence (evet cl çok ama oyun performansına aman aman etkisi yok)35K'lık 48 GB RAM'i yok edenlerle ya dalga geçeceğiz ya da bir bildikleri varmış biz cahilmişiz diyeceğiz 6 ay sonra. Bakalım hangisi olacak![]()
niyeki kanka35K'lık 48 GB RAM'i yok edenlerle ya dalga geçeceğiz ya da bir bildikleri varmış biz cahilmişiz diyeceğiz 6 ay sonra. Bakalım hangisi olacak![]()
tavsiye etmemHocam 9800x3d için segotep sıvıvsoğutucu alınır mı ?
ondan buna çok fark etmez bence. zaten o 5060 gücünde![]()
PNY GeForce RTX 5060 Ti 8GB GDDR7 OC Ekran Kartı (VCG5060T8DFXPB1-O) - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
bu kart alınır mı inno3d 4060ti 8GB var şu an
ya ramler balon şeklinde geri düşücek ya da geri artıcak çünküniyeki kanka
niyeki kanka
ve 1dk önce 10kya 16gb ram aldım 6 taksitleÇığrından çıktı iyice hocam, mining dönemi ekran kartı fırsatçılığının RAM versiyonunu yaşıyoruz yapay zeka falan işin bahanesi oldu. Üreticiler bize satınca daha az kar ettikleri için sadece şirketlere satmaya başladılar kafalarına göre biçtikleri fiyatlarla. Golü yiyen biz normal kullanıcılar olduk. Arz talep dengesizliği piyasayı %80 yükseltmeliyse bunlar %250 yükselttiler fiyatları fırsat bulmuşken. Keriz silkeleme operasyonu kokusu geliyor buram buramŞu an sıfırdan sistem dizecek olsam ya ikinci elden uygun fiyatlı DDR4 sistem dizerim ya da hiç dizmem saçmaladı iyice piyasa. Zaman beni haksız çıkaracaksa durum daha da kötü, düşünsene 1 sene sonra "keşke 40K'ya o RAM kitini alsaydım" diyoruz... düşman başına valla
Bu işi düzeltse düzeltse Çin düzeltir bekleyip göreceğiz artık