SU COCUGU NASIL IKNA EDECEM YARDIM

GOAT denilebilecek çok fazla oyuncu var tabi. Ama birebir karşılaştırırsak s1mple ZywOo'dan daha iyi. Her şey istatiksel başarıdan ibaret değil. s1mple yıllardır profesyonel sahnede bile değil. Lewis Hamilton, Micheal Schumacher'den daha fazla yarış kazanmasına rağmen daha iyi değil öyle düşün
olduğu takımda önemli şimdi hamilton ile norris gibi ballı olmayan alonso babaya selam olsun

onun ledleri falan görse yüksek ihtimalle daha fena söver.
o zaman note 13 pro'yu hak ediyor efenim. :) aci cekmeyi hak ediyor dayak yemeyi hak ediyor

Aynı durumu bende çok yaşıyorum. Arkadaşlarımdan iPhone 13'e 40k veren elemanlar var ve artik onlara dil dokmekten sıkıldıgımdan dolayi umrumda degil millet ne alırsa alsın.

Ya benim 8. Sinifa giden bir kardesim var, cocuk instadan ip ban yemis ondan yeni telefon almak istiyor. Suan a32 kullaniyor. Ben cocuga diyorum hadi sana 6 ay taksitli cmf phone 1 alalim, cocuk hayir diyo. Tutturdu babasi redmi note 13 pro kullaniyo diye redmi note 13 pro al diye. G99 islemcili cihaza 15k vermeye hazir yani. Ben diyorum hayir ya bak bu cmf'nin islemcisi falan daha daha rahat edersin hem de taksit var diyorum bana abii redmi note 13 pro istiyom, senin bu dedigin telefonun tasarimi cok kotuu diye. Ben bu cocugu nasi ikna edecegim yardim edin
Babandaki telefonu kardeşine ver babana cmf al

annesi izin vermedi öfke krizi geçiriyor şu anda herkesten bir geçmiş olsunları alırım

Eski telefonunu babasının ki ile değişsin. Ne gerek var o kadar masrafa.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,181,125
Üyeler
187,453
Son üye
meeptt
Geri