PKK Destekçilerinin Her Hamlesinin Ters Tepmesi

Bursalı_Genç16

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
378
Önce Esat Oktay Yıldıran için 14 Temmuz filmini çektiler; adamı kötülemek istediler ama film ters tepti, her yer Esat Oktay editleriyle doldu.Şimdi Bursaspor mevzusundan dolayı Uludağ'a boykot dediler, herkes inadına Uludağ alıyor.Bunlar ne yapsa bir şekilde ters tepiyor.

Sadece ters tepmeyen tek bir şey kaldı: 2028 seçimleri. ⌛

Biz bir şey yapmasak da adamlar kendi kendini gömüyor böyle bir aptallık dünyada görülmedi

tolga turanın videolarnı izlemenizi öneririm

benim yorumumda paralel videolarla eskiden ezilen para kazanma sosyal yaşamda hep bi mağduriyet seneryoları ürettiler

ama artık şehirli üniversite mezunu insanlar hayat kaygısı başarısızlık parasızlık sosyal yaşam zorlukları çekiyor ev araba hayal bu zırto ppkcıların mağduriyeti sözde tabikide bir anlam ifade etmiyor 20 30 yaş arası türk genci böyle boş demogojileri yemiyor halk kardeşlik lafları umrumuzda bile değil saçma sapan ideolojileri de takip etmek istemiyor kimse hayatta kalmak için düzenli güvenli türkiye istiyor sadece insanlar

bursalı olduğunu gördüm bende bursalıyım am"dspor eski adı diyarbakır spordu galiba 10 20 yıl önce maçlara parmak aralarında jiletle çıkarlardı amatör ligte oynadığım dönemlerde bunların alt kolu olan yavuzselim spor gibi 2-3 klüp vardı selam ve istiklal marşlarında saygısızlık yaparlardı alayı barzo ve ne üdüğü belli olmayan kişilerdi bursalılar gayet iyi tanır bu tipleri uludağıda yanlarına bırakmazlar bizzat maçta sivri aletlerle yaralandığımızı hakemlerin görmezden geldiklerini gördüm atıcılar sahasındaki olayları her bursalı illa bilir top oynayan gençken

Asıl 14 temmuz filmini çıkararak p*kya çok büyük bir hizmette bulundular. Esat oktay Yıldırayin p"klilara işkence etmesi iyi bir şey değildir arkadaşlar, olaya gerçekci baktığımız zaman Esat oktay yüzünden örgütün bir güzel ünü artık yeni militanlar katıldı, ayrıca işkence yaptığı elemanların çocukları kuzenleri akrabaları da örgüte katıldı. Film yüzünden ise Esat oktayin yaptıkları dahada yayildi. Yani amaclarina ulaştilar maalesefki ters tepmedi

Önce Esat Oktay Yıldıran için 14 Temmuz filmini çektiler; adamı kötülemek istediler ama film ters tepti, her yer Esat Oktay editleriyle doldu.Şimdi Bursaspor mevzusundan dolayı Uludağ'a boykot dediler, herkes inadına Uludağ alıyor.Bunlar ne yapsa bir şekilde ters tepiyor.

Sadece ters tepmeyen tek bir şey kaldı: 2028 seçimleri. ⌛

PKK sempatizanları boykot istedi diye boykot yapılmaz ki zaten. Cidden böyle bir şeye ihtimal mi vermişler?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Asıl 14 temmuz filmini çıkararak p*kya çok büyük bir hizmette bulundular. Esat oktay Yıldırayin p"klilara işkence etmesi iyi bir şey değildir arkadaşlar, olaya gerçekci baktığımız zaman Esat oktay yüzünden örgütün bir güzel ünü artık yeni militanlar katıldı, ayrıca işkence yaptığı elemanların çocukları kuzenleri akrabaları da örgüte katıldı. Film yüzünden ise Esat oktayin yaptıkları dahada yayildi. Yani amaclarina ulaştilar maalesefki ters tepmedi

Maya bozuksa mağduriyete bahane çok. İdeolojik zehirlenmeden ötürü Şeyh Sait ve Seyit Rıza gibi vatan hainlerinin adını bir yerlere vererek bu tür oluşumları cesaretlerindiren proje partileri ciddi bir beka sorunudur.

Gocundun mu kardeş ? Konu dışı bu sebeple var
yok futbol takımları arasında kavgalar vs bana çok gerekli gelmedi zaten neden olduğunu bile bilmiyorum

Gocundun mu kardeş ? Konu dışı bu sebeple var
Ve ayrıca ben pkk destekçisi de değilim niye gocunayım

yok futbol takımları arasında kavgalar vs bana çok gerekli gelmedi zaten neden olduğunu bile bilmiyorum

Ve ayrıca ben pkk destekçisi de değilim niye gocunayım
Sadece futbol kavgası değil. Elemanlar yenilince sponsor Uludağ boykot etmeye başladı kendilerince ama şu an markette Uludağ yok bitmiş

Esat Oktay dışında geri kalana katılıyorum, insana işkence etmek canicedir hiçbir şekilde doğru bulmuyorum böyle şeyleri bu yüzyılın hareketi değil bunlar.

Esat Oktay dışında geri kalana katılıyorum, insana işkence etmek canicedir hiçbir şekilde doğru bulmuyorum böyle şeyleri bu yüzyılın hareketi değil bunlar.
İnsan olmadıkları için sorun yok. Bölücüye işkence şart

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,888
Üyeler
186,807
Son üye
intermilan
Geri