telefonu alabilceğim bir site öneriniz varmı acabaRAM krizinden ve TRT vergisi zamından ve onu geçtim direkt ülkemizin enflasyonundan dolayı zamlanacaktır. Alacaksanız hemen şimdi alın.
Hepsiburadatelefonu alabilceğim bir site öneriniz varmı acaba
akakçeden karşılaştır siteleri en ucuzu nereyse oradan altelefonu alabilceğim bir site öneriniz varmı acaba
bakayım. teşekkür ederimHepsiburada
akakçeye bakayım.ptt avmdeki ürünler şahıslar tarafından satılıyor diye duymuştum ondan kaynaklımı önermiyorsunuzakakçeden karşılaştır siteleri en ucuzu nereyse oradan al
PTTAVMDEKİ İTHALATÇI GARANTİLİLER HARİÇ
ithalatçı garantili ürünler yurtdışıakakçeye bakayım.ptt avmdeki ürünler şahıslar tarafından satılıyor diye duymuştum ondan kaynaklımı önermiyorsunuz
anladım teşekkür ederimithalatçı garantili ürünler yurtdışı
ayrıca pttavm bu dünya üzerinde görebileceğiniz en kötü sitelerden birisi
satıcılar da mehmet bilişim gibi abidik gubidik satıcılar zaten
16e Kasım fiyatına yakın (38K) zaten, diğerleri de çok uçmamıştır şuan alınabilir.telefon modeli olarak s24 veya s25fe düsünüyorum eger butceyi artirirsam s25 veya iphone 16e de olabilir ama bu modellere yakın tarihte bir indirim olur mu bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim
sizin oneriniz nedir model olarak16e Kasım fiyatına yakın (38K) zaten, diğerleri de çok uçmamıştır şuan alınabilir.
S25 FE ya da 16e bütçene ve hangi işletim sistemini istediğine bağlı olarak.sizin oneriniz nedir model olarak
40 a da çıkarım ama çokta çıkmaya lüzum yok gibi s25fe mi düz s24 mü kararsız kaldım 30 bandinda iki cihazdaS25 FE ya da 16e bütçene ve hangi işletim sistemini istediğine bağlı olarak.
O ikisi arasında ekran boyutuna göre karar ver hangisi uygunsa onu al en büyük fark o bence. Yoksa çok farklı cihaz değiller çoğu özelliği aynı.40 a da çıkarım ama çokta çıkmaya lüzum yok gibi s25fe mi düz s24 mü kararsız kaldım 30 bandinda iki cihazda