BİTFENİX CUBE 240 Fan Sesi (Maşallah Dediğimiz Üç Gün Yaşamıyor)

EYUNAL

80+
Reaksiyon skoru
159
BİTFENİX CUBE 240mm sıvı soğutucuya sahibim, daha geçtiğimiz günlerde bir konuda soğutucuyu övmüştüm malzeme kalitesinin çokta kötü olmadığını söylemiştim ancak dün fanın göbeğinden ses gelmeye başladı. Problem sadece tek fanda olduğu için ilgili fanı sesten kurtulmak için söküp satın aldığım yerle iletişime geçtim. Konu gün içinde netlik kazanır.
Sese ait video aşağıdaki linkte.

Her markada olabilir hocam, yeterki marka gerekeni yapıp yardımcı olsun.

BİTFENİX CUBE 240mm sıvı soğutucuya sahibim, daha geçtiğimiz günlerde bir konuda soğutucuyu övmüştüm malzeme kalitesinin çokta kötü olmadığını söylemiştim ancak dün fanın göbeğinden ses gelmeye başladı. Problem sadece tek fanda olduğu için ilgili fanı sesten kurtulmak için söküp satın aldığım yerle iletişime geçtim. Konu gün içinde netlik kazanır.

Hocam geçmiş olsun umarım basit bir sorundur bana sanki tam yerine oturmamış fan o yüzden sallantıdan oluşan bir ses gibi geldi. Alakasız olarakda bi soru sorucam, aynı ürün bende var ve işlemci bloğu üzerinde sıvı akışı göremediğim için çalışmadığını düşünüyordum ama sıcaklık değerleri pung de 60-65 arası daha da yukarılara çıkmıyor. Görselini paylaşırım sizle sizinkide mi öyle qcaba?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu şekilde hava boşluğu yukarda sabit kalıyo hep

Ekler

• _attachments_image-webp.846249_.webp
    _attachments_image-webp.846249_.webp
    377.5 KB · Hit: 47
Hocam geçmiş olsun umarım basit bir sorundur bana sanki tam yerine oturmamış fan o yüzden sallantıdan oluşan bir ses gibi geldi. Alakasız olarakda bi soru sorucam, aynı ürün bende var ve işlemci bloğu üzerinde sıvı akışı göremediğim için çalışmadığını düşünüyordum ama sıcaklık değerleri pung de 60-65 arası daha da yukarılara çıkmıyor. Görselini paylaşırım sizle sizinkide mi öyle qcaba?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu şekilde hava boşluğu yukarda sabit kalıyo hep
Bende ilk önce titreşim olabileceğini düşündüm ancak fanı radyatörden söküp tek başına elimde çalıştırdığımda da ses çıktı. O esnada telefon uzakta olduğu için video çekmedim. Bu tarz sistemlerde bence hava boşluğunun azda olsa olması normal diye düşünüyorum özellikle ürünün fiyatını görünce. Hafif undervolt işlemi olan R5 7600 işlemcim CPU Z bechmark testinde max 65 derece görüşüm

Bende ilk önce titreşim olabileceğini düşündüm ancak fanı radyatörden söküp tek başına elimde çalıştırdığımda da ses çıktı. O esnada telefon uzakta olduğu için video çekmedim. Bu tarz sistemlerde bence hava boşluğunun azda olsa olması normal diye düşünüyorum özellikle ürünün fiyatını görünce. Hafif undervolt işlemi olan R5 7600 işlemcim CPU Z bechmark testinde max 65 derece görüşüm
Anladım, aldığınız yerler iletişime geçmek en doğru karar olmuş halledersiniz umarım. Soğutma işini yapıyorsa hava boşluğu sıkıntı değil

galiba benim yorumuma yanıt vermiştin malzeme kalitesi iyi değil demiştim. haklı çıkacağımı biliyordum. bu 2 günde gördüğüm 2. bitfenix cube arıza konusu. çöp gerçekten.

Merhaba aldığım yer doğal olarak ürünü servise yönlendirme yolunu seçti. Ürün ile Arena ilgileniyor. Firma benden ürünün seri no ve fanların görselini sırasıyla istedi. Sonuç ise görselde ektedir. En azından komple soğutucuyu alıp mağdur etme yoluna gitmedikleri için açıkçası memnunum.

1755681338205.webp

Güncelleme;

İlgili fanı teslim etmek için bugün adres bilgilerim alındı. Süreç içerisinde eski fanımın veya soğutma sistemimin komple benden alınmaması benim açımdan iyi oldu. Fan alınabilirdi gerçi ama hafta içi kargo vermek gerçekten zor oluyor mesai saatleriyle örtüştüğü için.

Aynı sorun bende de başladı sadece fanı mı istediler acaba yoksa sıvı soğutmayı hep mi gönderdiniz

Aynı sorun bende de başladı sadece fanı mı istediler acaba yoksa sıvı soğutmayı hep mi gönderdiniz
Bir şekilde ikna ettim ve sadece onlar fan gönderdi ancak elimde toplamda 2 set fan olunca dedim ki bu iş böyle olmayacak sonunda başka bir fan alarak çözdüm problemi.

Geri