Peki ios 26 ya geçmeli miyim 15pm daHayır.
Ben geçmedim bilmiyorum.Peki ios 26 ya geçmeli miyim 15pm da
cihazların hepsine bildiğin fazla yük telefonu bilerek yavaşlatıyorlarPeki ios 26 ya geçmeli miyim 15pm da
Tamamdır hocam elleşmiyorum o zamancihazların hepsine bildiğin fazla yük telefonu bilerek yavaşlatıyorlar
Hocam tel degistirmek istiyorsan mantikli satip ugrasmak fln var ciddi bi fark yok. Keyfine bagli alirsan pisman etmez çok daha iyi bjr cihaz zaten.Kamera çok önemli değerli cevaplarınızı bekliyorum
Hocam şu anda aktif olarak 15 pro Max kullanıyorum telefonu daha bir hafta önce aldım Samsung tarafında yapay zekanın çok iyi olması fotoğraf düzenleme işinin de iyi olması beni etkiledi s25 fe bile 15 pro max den daha güzel obje siliyor daha iyi yapay zekasını kullanıyor.Hocam tel degistirmek istiyorsan mantikli satip ugrasmak fln var ciddi bi fark yok. Keyfine bagli alirsan pisman etmez çok daha iyi bjr cihaz zaten.
kalem şartsa geçilir onun haricinde 26 ultra daha iyi olurKamera çok önemli değerli cevaplarınızı bekliyorum
Hocam zaten çok çok daha iyi bir telefon ciddi bi fark var arasinda tabi. Alma diyen eseklere bakma. Sadece problem satmak vs vs .Hocam şu anda aktif olarak 15 pro Max kullanıyorum telefonu daha bir hafta önce aldım Samsung tarafında yapay zekanın çok iyi olması fotoğraf düzenleme işinin de iyi olması beni etkiledi s25 fe bile 15 pro max den daha güzel obje siliyor daha iyi yapay zekasını kullanıyor.
s26u çıktığında takasa girerim artık. 4k 120fps video çekerse süper olurHocam zaten çok çok daha iyi bir telefon ciddi bi fark var arasinda tabi. Alma diyen eseklere bakma. Sadece problem satmak vs vs .