dostum alırken bizemi sordun..Kısacası arkadaşlar fc26 aldım dün iade edemiyorum seçeneklerde iade etmek gibi bir seçenek çıkmıyor yardımcı olabilirmisiniz
kaç dk oynadın oyunuKısacası arkadaşlar fc26 aldım dün iade edemiyorum seçeneklerde iade etmek gibi bir seçenek çıkmıyor yardımcı olabilirmisiniz
iade etmen için 2 saatten az oynaman lazım yada hiç girmemen lazım detaylı bilgi: https://www.epicgames.com/help/tr/b...n-bir-urun-nasil-iade-edilir-a202300000013832Kısacası arkadaşlar fc26 aldım dün iade edemiyorum seçeneklerde iade etmek gibi bir seçenek çıkmıyor yardımcı olabilirmisiniz
Ben de almayı düşünüyordum neden iade etmek istiyorsunuz ? Forumda bir arkadaş daha aynı sorunu yaşamıştı. Oyunu 2 saatten az oynadığınız takdirde 2 hafta içinde iade etme hakkınız var.Kısacası arkadaşlar fc26 aldım dün iade edemiyorum seçeneklerde iade etmek gibi bir seçenek çıkmıyor yardımcı olabilirmisiniz
bi zeki sendin demi kanka boş boş linkler atıyoniade etmen için 2 saatten az oynaman lazım yada hiç girmemen lazım detaylı bilgi: https://www.epicgames.com/help/tr/b...n-bir-urun-nasil-iade-edilir-a202300000013832
dün ticket attım yanıt yok hala
futbol oyunlarıyla alakam yok arkadaşın gazıyla aldım iade etmek istedim oyun kötüdür iyidir bilmiyorumBen de almayı düşünüyordum neden iade etmek istiyorsunuz ? Forumda bir arkadaş daha aynı sorunu yaşamıştı. Oyunu 2 saatten az oynadığınız takdirde 2 hafta içinde iade etme hakkınız var.
![]()
Epic Games Store İade İlkesi̇
Epic Games'in birçok lisans sözleşmesine ve politikasına ev sahipliği yapar.legal.epicgames.com
Arkadaşlar oyunda "iade edilebilir" ibaresi var ancak direkt iade butonu kullanmak için "kendi kendine iade edilebilir" yazması gerekiyormuş. 1 saat 50 dakika oynama sürem var, dün satın aldım. Epic hala dönüş yapmadı. Bu şekilde iade edebilen var mı?
- novain
- Cevaplar: 12
- Forum: PC Oyunları
Cevap verirler muhtemelen ama doğrudan iade de vardı sanki. Satın alma geçmişinde yoksa oyun özelinde olabilir. Baktım self refundable değil ama refundable yazıyor. Yani müşteri hizmetleri aracılığıyla iadem gerçekleşecek. Sadece vakit alır ama sorun olmaz.bi zeki sendin demi kanka boş boş linkler atıyon
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
dün ticket attım yanıt yok hala
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
futbol oyunlarıyla alakam yok arkadaşın gazıyla aldım iade etmek istedim oyun kötüdür iyidir bilmiyorum
kusura bakma epic games moderatörü çıkıp senin için oyunu kendim iade etmem lazımdı değil mi çok pardonbi zeki sendin demi kanka boş boş linkler atıyon