Epic games fc26 iade edemiyorum

Zeppix

80+
Reaksiyon skoru
27
Kısacası arkadaşlar fc26 aldım dün iade edemiyorum seçeneklerde iade etmek gibi bir seçenek çıkmıyor yardımcı olabilirmisiniz

Kısacası arkadaşlar fc26 aldım dün iade edemiyorum seçeneklerde iade etmek gibi bir seçenek çıkmıyor yardımcı olabilirmisiniz
dostum alırken bizemi sordun..
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kaç dk oynadın oyunu

diğer forumlarda da aynı sorunu taşıyanlar olmuş ticket at en son hiç olmazsa

Ben de almayı düşünüyordum neden iade etmek istiyorsunuz ? Forumda bir arkadaş daha aynı sorunu yaşamıştı. Oyunu 2 saatten az oynadığınız takdirde 2 hafta içinde iade etme hakkınız var.

iade etmen için 2 saatten az oynaman lazım yada hiç girmemen lazım detaylı bilgi: https://www.epicgames.com/help/tr/b...n-bir-urun-nasil-iade-edilir-a202300000013832
bi zeki sendin demi kanka boş boş linkler atıyon

dün ticket attım yanıt yok hala

Ben de almayı düşünüyordum neden iade etmek istiyorsunuz ? Forumda bir arkadaş daha aynı sorunu yaşamıştı. Oyunu 2 saatten az oynadığınız takdirde 2 hafta içinde iade etme hakkınız var.

futbol oyunlarıyla alakam yok arkadaşın gazıyla aldım iade etmek istedim oyun kötüdür iyidir bilmiyorum

bi zeki sendin demi kanka boş boş linkler atıyon

dün ticket attım yanıt yok hala

futbol oyunlarıyla alakam yok arkadaşın gazıyla aldım iade etmek istedim oyun kötüdür iyidir bilmiyorum
Cevap verirler muhtemelen ama doğrudan iade de vardı sanki. Satın alma geçmişinde yoksa oyun özelinde olabilir. Baktım self refundable değil ama refundable yazıyor. Yani müşteri hizmetleri aracılığıyla iadem gerçekleşecek. Sadece vakit alır ama sorun olmaz.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,265
Üyeler
187,480
Son üye
Vadi
Geri