❌İndirim Bitti! RTX5090 Gamerock 32GB 136.334,09 TL (VDFKSZ 6-9 TAKSİT)

msı ın satıcısı dey elektronik bu garaj online garanti konusunda bence garaj online ile daha iyi anlaşabiliceigni düşünüyorum

O kadar para veremeyebilirim hocam, şimdi vanguard alcak kadar bütçe artırsam bu seferde rog astrale yaklaşmış olucam tekrar onun için bütçe artırsam falan 5090ın maliyeti 200ü bulacak :D
Astral de kullandım Suprim de, Astral çok sesli+yüksek CW’li bir kart. 3 tane Astral denedim üçü de aynıydı (biri siyah ikisi beyaz) Suprim’de genel olarak Coil Whine daha düşük ve soğutma performansı çok iyi. Şansıma elimdeki Suprim coil whine konusunda yüksek sesli çıktı ancak genel olarak CW az.

O kadar para veremeyebilirim hocam, şimdi vanguard alcak kadar bütçe artırsam bu seferde rog astrale yaklaşmış olucam tekrar onun için bütçe artırsam falan 5090ın maliyeti 200ü bulacak :D
156k'ya suprim soc var. Astralden de iyi bir kart. 9 taksitle alabileceksen düşün kanka üzmez.

Son düzenleme:
Astral de kullandım Suprim de, Astral çok sesli+yüksek CW’li bir kart. 3 tane Astral denedim üçü de aynıydı (biri siyah ikisi beyaz) Suprim’de genel olarak Coil Whine daha düşük ve soğutma performansı çok iyi. Şansıma elimdeki Suprim coil whine konusunda yüksek sesli çıktı ancak genel olarak CW az.
Asus fiyat olarak şişmiş bir balondur daha iyi daha ucuz modeller var ve daha sessiz.
Adı var diye o fiyatları hak edilicek ürün olarak düşünmelerin sebebi sağlam reklam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,569
Üyeler
186,751
Son üye
tug1
Geri