❌İndirim Bitti! Corsair Vengeance Beyaz 32 GB 6000 MHz CL36 Ram 21.999,00 TL (6-9 taksit var)

Bence uğraşma aynı model kodludan al iki farklı ram çalışması sanki sıkıntı pek bilgim yok ama çipleri bile farklı olsa veri işleme ya da tutma hızları değişir gibimsi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet güzel fiyat bence. Ama ürün ve teknik özellikleri uyuşmuyor itopya'nın sitesinde. Sistemsel hata olabilir gibi.

Bence uğraşma aynı model kodludan al iki farklı ram çalışması sanki sıkıntı pek bilgim yok ama çipleri bile farklı olsa veri işleme ya da tutma hızları değişir gibimsi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet güzel fiyat bence. Ama ürün ve teknik özellikleri uyuşmuyor itopya'nın sitesinde. Sistemsel hata olabilir gibi.
knk benim o ramden başka yokki kalmadı

Uygunsuz Dil
Şunu indirim diye paylaşmaya utanmadın mı kardeşim ya. Bu fiyatlardan ram alıp üç kağıtçı şerefsizlere para yedirmeyin arkadaşlar bu balonda elbet patlayacak.

Şunu indirim diye paylaşmaya utanmadın mı kardeşim ya. Bu fiyatlardan ram alıp üç kağıtçı şerefsizlere para yedirmeyin arkadaşlar bu balonda elbet patlayacak.
Kankacım şimdi demek ki adamlar global haberleri takip ediyor. Sırada daha kötü günler olcak gibi duruyor. OpenAİ bütün ramlerin yüzde 40'ını 2029'a kadar aldı zaten şimdiden. Micron, cruical'ın tüketici ramleri üretmesini durdurdu ya da durdurcak yakın zamanda. Hal böyle olunca zaten üretim kapasitesini AI tarafına kaydıran markalar da az üretim yapıcak. Basit arz-talep ilişkisinden dolayı da sadece tr değil globalde de yükseldi fiyatlar ve yükselmeye devam edicek gibi duruyor. Gidip de utanmıyor musun demek ayıp. Şu anki piyasaya göre indirim gibi zaten ama aylar önce bindirildi bile.

Bu fiyatlar nedir ? Almayın kardeşim. Allahım sen yardım et .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,664
Üyeler
187,545
Son üye
Mck.
Geri