4k bütçe ile kulak içi kulaklık önerisi kablosuz.

Muhammed100192

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
473
Bütçe
4000
Arkadaşlar selam normalde apple kullanıyordum 2. Nesil o zamanlar çok pahalı değildi de şuan çok pahalı. Güzel özellikler veren kulaklık önerir misiniz. Emin çıtak videosunda ugreen marka kulaklık reklamı almış ekranı filan da var hoşuma gitti ugreen kablo , dönüştürücü , powerbank filan alıyorum ugreen kalitesini seviyorum baya ama daha güzel varsa onu alayım tabi. Alta ugreen ve bi tane daha bırakıyorum bi bakarsanız sevinirim.

Ugreen Hitune T6 Magic Aktif Gürrültü Engelleyici Ekranlı Kablosuz Kulak Içi Kulaklık, Beyaz, 55137

Ankerin liberty serisine bakabilirsin xiaomi redmi buds 6 pro var onu kullanıyorum gayet güzel ama anker daha iyi olabilir eğer xiaomi telefonun yoksa çünkü xiaomi rkosisteminde yüksek ses kalitesini sağlıyor. Dediğim gibi anker bakabilirsin

Ankerin liberty serisine bakabilirsin xiaomi redmi buds 6 pro var onu kullanıyorum gayet güzel ama anker daha iyi olabilir eğer xiaomi telefonun yoksa çünkü xiaomi rkosisteminde yüksek ses kalitesini sağlıyor. Dediğim gibi anker bakabilirsin
Xiaomi ile ne alakası var konunun? Bluetooth kartı ile ilgili her şey (LDAC desteği gibi).

2. el düşünürseniz AirPods 4. nesile bakabilirsiniz. iphone için en iyi kulaklık airpods çok organize çalışıyorlar. Pro 2 kullanıyorum muazzam bir kalitesi var

2. el düşünürseniz AirPods 4. nesile bakabilirsiniz. iphone için en iyi kulaklık airpods çok organize çalışıyorlar. Pro 2 kullanıyorum muazzam bir kalitesi var
Yok ya ne kadar temiz olsa da 2. El kulaklık ayakkabı klavye filan almam benim için aktif gürültü engelleme , şeffaf mod ve şarkılarda güzel ses versin yeter
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sağ ol onlara da bakayım

Yok ya ne kadar temiz olsa da 2. El kulaklık ayakkabı klavye filan almam benim için aktif gürültü engelleme , şeffaf mod ve şarkılarda güzel ses versin yeter
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sağ ol onlara da bakayım
O zaman bütçeyi arttırabilirseniz sıfr Airpods 4 bakın derim

Xiaomi ile ne alakası var konunun? Bluetooth kartı ile ilgili her şey (LDAC desteği gibi).
her üretici her telefona o desteği sunmuyor xiaomi LHDC 5.0 desteği sunuyor kendi ürettiği kulaklıklara sadece ldac ile sınırlı değil. Benim demek istediğim şey kullandığı telefonuna ait bir markadan kulaklık alırsa uyum ve senkron olarak kalite olarak daha iyi olur demekti.

her üretici her telefona o desteği sunmuyor xiaomi LHDC 5.0 desteği sunuyor kendi ürettiği kulaklıklara sadece ldac ile sınırlı değil. Benim demek istediğim şey kullandığı telefonuna ait bir markadan kulaklık alırsa uyum ve senkron olarak kalite olarak daha iyi olur demekti.
Ben de onu dedim zaten. Markayla alakası yok, Bluetooth kartı önemli dediğim gibi (birde sürücü, ROM vs).

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,412
Üyeler
186,888
Son üye
arazhzhara25
Geri