Garantisi olan ürünü farklı bir yerde tamir ettirmek mantıklı mı ?

Batuw

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,120
Arkadaşlar ipadimin iç ekranı kırıldı daha 20 ay garantisi var apple desteğe göndersem sanırım 15 17k fiyar çekiyorlar ankarada apple hastanesi diye bir yer buldum 8,5k ya hallediyorlar 6 ay parça 1 yıl işçilik garantisi var ne yapmalıyım garanti o kadar gerekli mi ?

orjinal parça olup olmadığından emin ol hocam, onun haricinde garantiden en fazla anakart değişir onu da garanti dışı halledersin.

yani garanti o kadar şart değil
garanti şart hocam da, senin durumda anlamı kalmıyor. ekran bir şekilde arızalanır diye garanti lazım normal şartlarda ama senin ekran gitmiş zaten. başka masraf çıkaracak kalem yok tablette. en fazla anakart arıza verir.

garanti şart hocam da, senin durumda anlamı kalmıyor. ekran bir şekilde arızalanır diye garanti lazım normal şartlarda ama senin ekran gitmiş zaten. başka masraf çıkaracak kalem yok tablette. en fazla anakart arıza verir.
apple bunu düzeltmiyor dimi garanti kapsamında
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ve orijinal parça takıyorum sonuçta garanti neden bozuluyor apple a da versem bozuluyor demi

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ve orijinal parça takıyorum sonuçta garanti neden bozuluyor apple a da versem bozuluyor demi
iç ekranı düşürüp vs kırdıysan kullanıcı hatası derler ve garanti kapsamına girmez. bedeli karşılığı yetkili serviste tamir ettirirsen garanti devam eder. ama harici bir onarımda cihaz garanti dışı kalır. firma orjinal parça olmasına bakmaz, yetkisiz erişim olduğu gerekçesiyle kabul etmezler haklı olarak.

iç ekranı düşürüp vs kırdıysan kullanıcı hatası derler ve garanti kapsamına girmez. bedeli karşılığı yetkili serviste tamir ettirirsen garanti devam eder. ama harici bir onarımda cihaz garanti dışı kalır. firma orjinal parça olmasına bakmaz, yetkisiz erişim olduğu gerekçesiyle kabul etmezler haklı olarak.
yetkili servis sizce ne kadar ücret çıkartır swap için

Geri