sadsadsadsa
80+
- Reaksiyon skoru
- 76
Arkadaşlar elim küçük ve claw tutusa sahibim. ATK dragonfly A9 plus iyi bir seçim olur mu ? (CS2 için)
Scyrox V8 olabilir.Bana uygun mouse önerebilir misin peki hocam? 3 k ya çıkabilirim bütçe olarak
hocam minicik elim var claw tutus bılmem ama masusun ustundekı butun tusları aktıf kullanıyorum fortite da tüy gibi harıka daha 1 saattırt kullanıyoeum yeni geldi herkese onericemArkadaşlar elim küçük ve claw tutusa sahibim. ATK dragonfly A9 plus iyi bir seçim olur mu ? (CS2 için)
Hocam kafam karıştı valla biri büyük gelir biri ideal diyo ne yapacağımı şaşırdımhocam minicik elim var claw tutus bılmem ama masusun ustundekı butun tusları aktıf kullanıyorum fortite da tüy gibi harıka daha 1 saattırt kullanıyoeum yeni geldi herkese onericem
Valla dostum bir karışım 15 cm falan çok rahat geliyorHocam kafam karıştı valla biri büyük gelir biri ideal diyo ne yapacağımı şaşırdım![]()
Benim de 17-18 cm A9 plus düşünüyorum palm claw arasında gidip geliyor tutuşum olur mu sizce?Benim bilek çizgisinden orta parmak ucuna kadar 18-19 cm, palm tutuşta tam oluyor.
Olur olur.Benim de 17-18 cm A9 plus düşünüyorum palm claw arasında gidip geliyor tutuşum olur mu sizce?
Scyrox v8 öneririmBana uygun mouse önerebilir misin peki hocam? 3 k ya çıkabilirim bütçe olarak