🔥İndirim 90cm yılbaşı ağacı+süsler+kar spreyi 389₺

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Ecnebilerin çocuk eğlendirmek için yaptığı aktivileteleri bizde koca koca insanlar yapıyo komedi bu batı özentiliği
Köyünden çıkmamış ki nerden bilsin. Noel'i tüm dünyada milyonlarca insan yaş fark etmeksizin mutlu mutlu kutluyor, ağaç süslüyor, evlerini süslüyor birbirlerine hediye veriyor, yemekler yapıyor. Neyse diyecek çok şey var da değmez :D Sonsuza dek mutsuz ve kıskanç olmaya mahkum bu tipler

Köyünden çıkmamış ki nerden bilsin. Noel'i tüm dünyada milyonlarca insan yaş fark etmeksizin mutlu mutlu kutluyor, ağaç süslüyor, evlerini süslüyor birbirlerine hediye veriyor, yemekler yapıyor. Neyse diyecek çok şey var da değmez :D Sonsuza dek mutsuz ve kıskanç olmaya mahkum bu tipler
Mutsuz olan sizsiniz oğlum. Mutluluğu batı aktivitelerinde arıyosun. Bi de beni köylü ve hakir görüp kendinide çağdaş zannetmen yok mu😅. Oğlum benim 3 kuşaktır sülalemde üniversite okumayan adam yok ne köyü. Köylü olan sensin aslında. Tam bi sonradan görme, geldiği yerden utanan şehirli özentisi köylü :D Azcık yurt dışına çıkın farklı kültürler görün. Dünya sizin zannettiğiniz gibi değil

Ecnebilerin çocuk eğlendirmek için yaptığı aktivileteleri bizde koca koca insanlar yapıyo komedi bu batı özentiliği
çektim 82 tane
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

mutsuz diyo knk sana napcaz

Mutsuz olan sizsiniz oğlum. Mutluluğu batı aktivitelerinde arıyosun. Bi de beni köylü ve hakir görüp kendinide çağdaş zannetmen yok mu😅. Oğlum benim 3 kuşaktır sülalemde üniversite okumayan adam yok ne köyü. Köylü olan sensin aslında. Tam bi sonradan görme, geldiği yerden utanan şehirli özentisi köylü :D Azcık yurt dışına çıkın farklı kültürler görün. Dünya sizin zannettiğiniz gibi değil
balabanköfte- Mutluluğu batı aktivitelerinde arıyorsun...
yine balabanköfte- Azcık yurt dışına çıkın farklı kültürler görün

eyv hocam aldık bakalım

Hayır köylü olsan ne olur bro. Adam köylüleri aşağılayıp kendini yücelttiğini sanıyor. Klinik vaka. Daha kendi soyunu bilmiyor. Ne demişler; Tarihini bilmeyen it peşinde gezermiş. Bırak laf anlatmaya çalışma şunlara. Özendikleri batıya medeniyeti bizim getirdiğimizi bilmiyorlar daha. Adamlar parfümü kötü koktukları için buluyorlar mesela. Yıkanmayı bile bizden öğrendiler. Bırak onlar çağdaş olsun biz köylü olalım :)

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,414
Üyeler
186,738
Son üye
Yusufenes1643
Geri