- Reaksiyon skoru
- 10
Waldern Luxury 90 cm Yılbaşı Çam Ağaç Seti 5 Metre Peri Ledli ve Yılbaşı Süsleri Paketi Kar Spreyi
aha gelmiş İLŞKAWSDFGPŞİLWERK AEcnebilerin çocuk eğlendirmek için yaptığı aktivileteleri bizde koca koca insanlar yapıyo komedi bu batı özentiliği
Köyünden çıkmamış ki nerden bilsin. Noel'i tüm dünyada milyonlarca insan yaş fark etmeksizin mutlu mutlu kutluyor, ağaç süslüyor, evlerini süslüyor birbirlerine hediye veriyor, yemekler yapıyor. Neyse diyecek çok şey var da değmezEcnebilerin çocuk eğlendirmek için yaptığı aktivileteleri bizde koca koca insanlar yapıyo komedi bu batı özentiliği
Mutsuz olan sizsiniz oğlum. Mutluluğu batı aktivitelerinde arıyosun. Bi de beni köylü ve hakir görüp kendinide çağdaş zannetmen yok muKöyünden çıkmamış ki nerden bilsin. Noel'i tüm dünyada milyonlarca insan yaş fark etmeksizin mutlu mutlu kutluyor, ağaç süslüyor, evlerini süslüyor birbirlerine hediye veriyor, yemekler yapıyor. Neyse diyecek çok şey var da değmezSonsuza dek mutsuz ve kıskanç olmaya mahkum bu tipler
çektim 82 taneEcnebilerin çocuk eğlendirmek için yaptığı aktivileteleri bizde koca koca insanlar yapıyo komedi bu batı özentiliği
mutsuz diyo knk sana napcazKöyünden çıkmamış ki nerden bilsin. Noel'i tüm dünyada milyonlarca insan yaş fark etmeksizin mutlu mutlu kutluyor, ağaç süslüyor, evlerini süslüyor birbirlerine hediye veriyor, yemekler yapıyor. Neyse diyecek çok şey var da değmezSonsuza dek mutsuz ve kıskanç olmaya mahkum bu tipler
balabanköfte- Mutluluğu batı aktivitelerinde arıyorsun...Mutsuz olan sizsiniz oğlum. Mutluluğu batı aktivitelerinde arıyosun. Bi de beni köylü ve hakir görüp kendinide çağdaş zannetmen yok mu. Oğlum benim 3 kuşaktır sülalemde üniversite okumayan adam yok ne köyü. Köylü olan sensin aslında. Tam bi sonradan görme, geldiği yerden utanan şehirli özentisi köylü
Azcık yurt dışına çıkın farklı kültürler görün. Dünya sizin zannettiğiniz gibi değil
Hayır köylü olsan ne olur bro. Adam köylüleri aşağılayıp kendini yücelttiğini sanıyor. Klinik vaka. Daha kendi soyunu bilmiyor. Ne demişler; Tarihini bilmeyen it peşinde gezermiş. Bırak laf anlatmaya çalışma şunlara. Özendikleri batıya medeniyeti bizim getirdiğimizi bilmiyorlar daha. Adamlar parfümü kötü koktukları için buluyorlar mesela. Yıkanmayı bile bizden öğrendiler. Bırak onlar çağdaş olsun biz köylü olalımMutsuz olan sizsiniz oğlum. Mutluluğu batı aktivitelerinde arıyosun. Bi de beni köylü ve hakir görüp kendinide çağdaş zannetmen yok mu. Oğlum benim 3 kuşaktır sülalemde üniversite okumayan adam yok ne köyü. Köylü olan sensin aslında. Tam bi sonradan görme, geldiği yerden utanan şehirli özentisi köylü
Azcık yurt dışına çıkın farklı kültürler görün. Dünya sizin zannettiğiniz gibi değil