ATK Blazing Sky X1 V2 alınır mı?

Hypnoss53

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
273
Donanım olarak hoşuma gittiyse de bilmediğim bir marka ve bu model yeni çıkmış sanırım Türkçe bir incelemesine de denk gelmedim. Mousedan anlayan arkadaşlar ultimate modeli alınır mı sizce?

bu videonun içinde inceleme var bakabilirsin. bende atk f1 pro max versiyonunu kullanıyorum gayet memnunum bir sıkıntı yaşamadım

bu videonun içinde inceleme var bakabilirsin. bende atk f1 pro max versiyonunu kullanıyorum gayet memnunum bir sıkıntı yaşamadım
Hocam wraith den dolayı şüphem de arttı garanti konusunda yok gibi diyorlar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam wraith den dolayı şüphem de arttı garanti konusunda yok gibi diyorlar.
Zaten bu videodan gördüm bende hocam ama çok da bir detaya girilmiyor.

Hocam iade almıyorlar diye biliyorum paketi açılmış ürünün, kullandığım mouse da scroll tuşu arızalanmıştı 1 hafta da garanti kapsamında yapılıp gönderildi. Ben garanti açısından bir sıkıntı yaşamadım

Ney ney 800 saate varan pil mi? 800 saat? Kesintisiz oynasan bile 33 gün? İnanılır gibi değil.

Hocam iade almıyorlar diye biliyorum paketi açılmış ürünün, kullandığım mouse da scroll tuşu arızalanmıştı 1 hafta da garanti kapsamında yapılıp gönderildi. Ben garanti açısından bir sıkıntı yaşamadım
Anladım hocam. Peki sayfasında kusurlu ürün gelmesi halinde koşulsuz iade diyor o nasıl oluyor?

Ney ney 800 saate varan pil mi? 800 saat? Kesintisiz oynasan bile 33 gün? İnanılır gibi değil.
Çok cezbediyor hocam. Sensörü vs o konuları çok anlamam. Boyut olsun ağırlık olsun tam istediğim seviyede. Marka ve satıcıdan emin olabilirsem sipariş geçicem ama acele etmiyorum henüz net bir inceleme videosu yok.

Anladım hocam. Peki sayfasında kusurlu ürün gelmesi halinde koşulsuz iade diyor o nasıl oluyor?

Çok cezbediyor hocam. Sensörü vs o konuları çok anlamam. Boyut olsun ağırlık olsun tam istediğim seviyede. Marka ve satıcıdan emin olabilirsem sipariş geçicem ama acele etmiyorum henüz net bir inceleme videosu yok.

Bütçe varsa kesinlikle alınır. Ben ATK Sky Blazing X1 Pro Max kullanıyorum çok iyi. Şarjı da mükemmel. Sitedeki verilerine göre 150 saat diyordu. Ayda 1 şarj ediyorum. Şimdi bu 800 saat diyor. 6 ay şarj etmezdim herhalde.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,654
Üyeler
186,924
Son üye
Crowley37
Geri