S4N0
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 267
Kablonun yerini tutmaz ama şu özellik için anakartlara 3-4 bin lira fazla vermeyin. Normal fiyatı 2000 bandındaydı
Katılıyorum b650s wifi anakart var wifi özelliği beş para etmez alırken yine indirimdeydi ama sırf wifi var diye fazladan 2k vermiştim meğerse beş para etmezmiş
Kablonun yerini tutmaz ama şu özellik için anakartlara 3-4 bin lira fazla vermeyin. Normal fiyatı 2000 bandındaydı
Alıntıyı görüntüle
Katılıyorum b650s wifi anakart var wifi özelliği beş para etmez alırken yine indirimdeydi ama sırf wifi var diye fazladan 2k vermiştim meğerse beş para etmezmiş
evet b660 d4 plus prime anakart denk geldi onda var mesela m2 gibi soketli ama oraya da maks ne takabilirsin ki en mantıklısı bu senin paylaşımındaki gibi kaliteli almakAynı hatayı bende yaptım, olabilecek en kötü wifi 'ı koyuyorlar anakartlara. Şuanki anakartımda M2 Wifi soketi var en azından kalitesini bildiğim cihaz takabiliyorum.
evet b660 d4 plus prime anakart denk geldi onda var mesela m2 gibi soketli ama oraya da maks ne takabilirsin ki en mantıklısı bu senin paylaşımındaki gibi kaliteli almak
baktımda hepsi olmuyor hacı chatgpt de intelin var onu önerdi 1300 tl ztn tp link alırım geçerim daha iyi anten falanda alcan ona işm2 e tipi wifi soketi varsa laptop çıkması wifi kart alabilirsin sarı siteden vs.
Modem ile arada ne kadar mesafe varKullanıyorum. İnanılmaz memnunum. Usb 3.0 zyxel marka 1200mbs lik cihaz kullanıyordum. Kopmasından da bıkmıştım. Hızıda tatmin etmiyordu. Bu cihazı alınca ttnetin orjinal modemiyle 880-900 mbs leri görüyorum. 1 gigabit internetim var.
Ucuz rastgele bir şey alabilirsin, oyun oynayacaksan wifi üzerinden ping/lag sorunu istemiyorsan en kötü böyle bir şey almalısın. TP-Link f/p olarak en iyi marka bence, mercusys aldım daha önce lag yapıyor oyunlarda 500-1000 ms ping alıyorum.bunun daha ucuz bi alernatifi yokmu