Çözüldü✓ Kasa + Psu bir önerebilir misiniz ? 6k

anladım hocam, şimdiden hayırlı olsun ama benim tahminim toplamda 6k ya iyi bir psu+kasa zor
80+bronze psu alabilirsin 3k-4k arası, 2k-3k arası da kasa olur elbette ama ne kadar verimli olur, soğutması iyi olur mu bilmiyorum
çok kötü bir şey de olmaz tabi,
5-6 yıl önce 900 lira kasa psu alırken şimdi her şey ateş pahası.. Geniş bir kasa alsam sıvı soğutma filen desem sorun yok. Bizler fakir edışın tayfasıyız hocam 😂😂

Kasa içine R5 5600 ile Rx9060 takıcam o kadar. Bu arada sıvı soğutma dan zerre anlamıyorum artık bir daki serüven de 😂

5-6 yıl önce 900 lira kasa psu alırken şimdi her şey ateş pahası.. Geniş bir kasa alsam sıvı soğutma filen desem sorun yok. Bizler fakir edışın tayfasıyız hocam 😂😂

Kasa içine R5 5600 ile Rx9060 takıcam o kadar. Bu arada sıvı soğutma dan zerre anlamıyorum artık bir daki serüven de 😂
öyle hocam haklısın, ben hava soğutma aldım, kasa iyi olursa bence daha fazla para verip sıvı soğutma almaya gerek olmayabilir, bir de hava soğutma daha basit ve daha uzun ömürlü diyorlar araştırmalarımda ,

öyle hocam haklısın, ben hava soğutma aldım, kasa iyi olursa bence daha fazla para verip sıvı soğutma almaya gerek olmayabilir, bir de hava soğutma daha basit ve daha uzun ömürlü diyorlar araştırmalarımda ,
Bu arada hocam kasa psu dedim ekstra konu açmadan belki bir fikriniz vardır diye danışmak istiyorum. Anakart B450M s2h azıcık da olsa bir üst model söyleye bilir misiniz. Bunda ram 2 slot var. Ddr4 olarak f/p bir Anakart sallar mısın bana tekrar konu açıp bakmiyim. 4 ram slotlu 5600x uyumlu olsa yeterli. Elimde zaten m.2 var 240 sata ssd var. Anakartta alırsam artık 5-6 yıl daha devam ederim.

Bu arada hocam kasa psu dedim ekstra konu açmadan belki bir fikriniz vardır diye danışmak istiyorum. Anakart B450M s2h azıcık da olsa bir üst model söyleye bilir misiniz. Bunda ram 2 slot var. Ddr4 olarak f/p bir Anakart sallar mısın bana tekrar konu açıp bakmiyim. 4 ram slotlu 5600x uyumlu olsa yeterli. Elimde zaten m.2 var 240 sata ssd var. Anakartta alırsam artık 5-6 yıl daha devam ederim.

ASUS Prime B550M-K bu var galiba en uygun

hocam istersen konu olarak da aç, daha iyi bilenlerin daha iyi önerileri olabilir, ben bunları bulabildim sen de bir araştırırsın :)

hocam istersen konu olarak da aç, daha iyi bilenlerin daha iyi önerileri olabilir, ben bunları bulabildim sen de bir araştırırsın :)

MSİ b550 daha iyi gibi geldi soğutma yönünden olsun 4 slotlu ram yuvası gayet güzel.. Diğer önerdiğiniz anakartlar biri 2 yuva ram sahip diğer kart 3200 MHz yazıyor kısacası..

MSİ MPG B550 daha iyi güzel kart biraz incelemelerine bakacağım. Teşekkürler.

Merhaba arkadaşlar. Amazon üzerinde çok pahalı olmadan kasa psu bir arada 9 taksitli imkan olan kasa var mı..?

Elimde dark guardian 600w kasa var ama 6 yıldır elimde hazır indirim varken değiştireyim onu da tabi böyle fırsat varsa.

Birleşen olarak ; R5 5600x - RX 9060 xt kullanacağım en azından 700-750w psu olursa içinde güzel olur.

Amazon üzerinde güzel taksitli geniş bir kasa varsa önere bilirsiniz
. 🙏

ikisine bakabilirsin.

istersen kasa olarak https://www.akakce.com/bilgisayar-k...anli-e-atx-oyuncu-kasasi-fiyati,91948726.html buda var.

MSİ b550 daha iyi gibi geldi soğutma yönünden olsun 4 slotlu ram yuvası gayet güzel.. Diğer önerdiğiniz anakartlar biri 2 yuva ram sahip diğer kart 3200 MHz yazıyor kısacası..

MSİ MPG B550 daha iyi güzel kart biraz incelemelerine bakacağım. Teşekkürler.
rica ederim hocam, hayırlı olsun şimdiden ne alırsanız

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,569
Üyeler
186,751
Son üye
tug1
Geri