Ddr5 ram alacağım aynı marka olmak zorunda mı

borsakaplanı

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
43
Çok bütçem yok 16 GB Corsair versagence ddr5 6000 MHz cl36 ram var birtane daha almak istiyorum ama aynı marka değil de daha ucuz bir şey birde 8 GB alsam daha iyi olur 24 yaparım 4k oyunculuk deneyimine geçicem uyumlu olur mu ve hangi modeli önerirsiniz

16+8 GB yaparsan flx mode çalışır ama bant genişliğin düşer, stabilite garantisi de yok.Farklı markayı geçtim, aynı modelin farklı üretim tarihi bile denk gelse XMP açamazsın, sürekli mavi ekran yersin. 4K sistem kuruyorsun, RAM'den kısılmaz.

16+8 GB yaparsan flx mode çalışır ama bant genişliğin düşer, stabilite garantisi de yok.Farklı markayı geçtim, aynı modelin farklı üretim tarihi bile denk gelse XMP açamazsın, sürekli mavi ekran yersin. 4K sistem kuruyorsun, RAM'den kısılmaz.
Xmp nedir hocam

O kadar bütçem yok aynı Rami alacak kadar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Goodram IRDM 32 GB 5600 MT (IR-5600D564L36/32G) Fiyatı ve Özellikleri - Epey https://share.google/SaSVNMGIh8vxFDW8m
Bu ram iyi midir siz
Alınmaz. 6000 MHz CL30-32 bakılmalı. Ekstra tek kanal takarsan bant genişliği düşer, FPS kaybedersin. Aynı paraya git 2x16 GB Dual Kit al, markaya takılma Hynix A-Die olsun yeter.

Alınmaz. 6000 MHz CL30-32 bakılmalı. Ekstra tek kanal takarsan bant genişliği düşer, FPS kaybedersin. Aynı paraya git 2x16 GB Dual Kit al, markaya takılma Hynix A-Die olsun yeter.
Önerir misin hocam belki şimdi 32 takıp yaza doğru bir 32 daha atarım diye böyle bir şey atmıştım anakartta 2 ram slotu var

Çok bütçem yok 16 GB Corsair versagence ddr5 6000 MHz cl36 ram var birtane daha almak istiyorum ama aynı marka değil de daha ucuz bir şey birde 8 GB alsam daha iyi olur 24 yaparım 4k oyunculuk deneyimine geçicem uyumlu olur mu ve hangi modeli önerirsiniz
aynı marka aydı değerler olursa daha stabil daha performanslı olur birde ilerde satarım dersen daha mantıklı olur

Sağ ayağına nike sok ayağına adidas ayakkabı giyer misin? Aynı marka model ve aynı değerlerde olursa sorun yaşamazsın öbür türlüsü sıkıntı

Geri