❌İndirim Bitti! KIOXIA Exceria Pro 2TB 7.447 TL

Acaba bu ssdyi laptopta kullanan yok mu hiç. Isınma hakkında birkaç yorum alsak iyi olurdu. Fiyat çok iyi almak istiyorum :)
Ben de laptop üzerinde kullanacam. Isınıp hızlarda ani düşüş olduğunu söylediklerini hatırlıyorum. Biri de laptopa sığabilecek harici ssd soğutma bloğu paylaşılmıştı bir konuda fakat onun da ne kadar faydası olur bilemedim.

Ben de laptop üzerinde kullanacam. Isınıp hızlarda ani düşüş olduğunu söylediklerini hatırlıyorum. Biri de laptopa sığabilecek harici ssd soğutma bloğu paylaşılmıştı bir konuda fakat onun da ne kadar faydası olur bilemedim.
Teşekkürler hocam. Sanırım samsungun indirimlerini bekleyeceğim.

Teşekkürler hocam. Sanırım samsungun indirimlerini bekleyeceğim.
Günlük kullanımda sıralı yazma/okuma hızlarının düşmesi önemli değil rastgele okuma/yazma hızları düşmesin yeter ki. Bu konuda laptop kullanımında performans fark edecektir illaki ama kabul edilebilir seviyede olur diye tahmin ediyorum. Tabi alıp deneyene kadar tahminden öteye gitmez.

Samsung nasıl bir indirim yapmıştı ki?

Günlük kullanımda sıralı yazma/okuma hızlarının düşmesi önemli değil rastgele okuma/yazma hızları düşmesin yeter ki. Bu konuda laptop kullanımında performans fark edecektir illaki ama kabul edilebilir seviyede olur diye tahmin ediyorum. Tabi alıp deneyene kadar tahminden öteye gitmez.

Samsung nasıl bir indirim yapmıştı ki?
990Pro 2TB 8099'a düşmüş, konunun mesajlarında bir arkadaş bahsetmişti.

elim titriyor. ah vatan şu indirimi bi 2 hafta sonra yapaydı :D

Ürünü bilgisayarda kullandım kullanıyorum birtane daha aldım. Isınma sorunu masaüstünde yok. Bomboş soğutucusuz hava geçmeyen laptopda hepsi ısınır bilginiz olsun.

Ürünü bilgisayarda kullandım kullanıyorum birtane daha aldım. Isınma sorunu masaüstünde yok. Bomboş soğutucusuz hava geçmeyen laptopda hepsi ısınır bilginiz olsun.
Bende ROG G16 serisi laptop var. Soğutması fena değil. Ben günlük kullanımda pek sorun yaşayacağımı düşünmüyorum aslında ama duruma göre bakacağım fiyat çok makul.

Ps5e alsam sorun olur mu , ısınma sorunu yaşar mıyım
Resmi açıklamasında PS5 için öneriyor. "PCIe Gen4 x4 arayüzü üzerinden PlayStation®5’in M.2 NVMe genişletme yuvası ile tam uyumluluk sağlar." yazmışlar. Ben de PS5 için almayı planlıyorum. Zaten mevcutta ek soğutucusuz WD_Black SN770 1TB kullanıyorum bir sıkıntı çıkmadı.

Ps5e alsam sorun olur mu , ısınma sorunu yaşar mıyım
Ps5 de sorun yaşamazsın destekleme konusunda fakat sony derki soğutuculu ssd kullan. Yani bunu fiyatı dolayısıyla alıp uygun bir ssd sogutucu takarsan keyifle kullanırsın.
Tekrarlıyorum sony sogutucusuz ssd kullanmayın diyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

En kötü alın 14gününüz var. Daha uyguna düşerse gider rahatca mağazadan iade edersiniz yeterki kutuyu açmayın kafanız rahat olsun

Geri