meselerbari
80+
- Reaksiyon skoru
- 116
Galiba laptoba bağlı. Eski tablopta normal ssdler vardi kasada kullanilanLaptopa gitmez dimi bu?
Galiba laptoba bağlı. Eski tablopta normal ssdler vardi kasada kullanilanLaptopa gitmez dimi bu?
Kutuya takılır, aluminyum kasa ssd'yi soğutur, hem de yazma hizi yavaş olacağı icin isinmaz.Isınıp hız kısıyor diyenler haklı, iyi anakart soğutması ister. Laptop ve kutuya takmaya uygun değil soğutucu yoksa.
Samsung SSD'nin fiyatı mı düşmüştü?Fiyat gayet iyi, laptopumda ihtiyacım var böyle bir ssd'ye ama ısınma sıkıntısı olduğu için almayı düşünmüyorum. Samsung bi güzellik yapar mı acaba yine![]()
Evet yakın zamanda bayağı bi indirim yaptılar.Samsung SSD'nin fiyatı mı düşmüştü?
Aldım hocam teşekkürlerKioxia 2TB Exceria PRO Serisi NVMe M.2 SSD (7300MB/s Okuma / 6400MB/s Yazma) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Kioxia 2TB Exceria PRO Serisi NVMe M.2 SSD (7300MB/s Okuma / 6400MB/s Yazma) en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Kioxia 2TB Exceria PRO Serisi NVMe M.2 SSD (7300MB/s Okuma / 6400MB/s Yazma) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Kioxia 2TB Exceria PRO Serisi NVMe M.2 SSD (7300MB/s Okuma / 6400MB/s Yazma) en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Taktım 90 dereceye gidip hız kesti, veri aktarırken kutunun üstüne buz koydum, aliminyum kutu soğudu 70 e derece geri geldi hızı da geri geldi. Var bende ssd deneyimimi yazıyorum teorik değil.Kutuya takılır, aluminyum kasa ssd'yi soğutur, hem de yazma hizi yavaş olacağı icin isinmaz.
Hadi yaa, hiç haberim olmadı.Evet yakın zamanda bayağı bi indirim yaptılar.