Yardım Sıvı soğutma önerisi yardım gerekli

Peki yükseltme yapmayan biri için önerir misiniz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Segotep görünüş olarak çok tatlı duruyor. İlki bütçemin üzerinde. Thermalright ürünlerini ise anlamış değilim. Frozen Edge, Frozen Magic, Frozen Horizon, Aqua Elite V3... Hayır fiyatları farklı olsa neyse fiyatları da bibirleriyle çok yakın.
yani tercih meselesi. bütçeniz varsa değerlendirebilirsiniz ama dediğim gibi ortalama bi hava soğutmadan çok ekstra bir farkı olmayacaktır 7500f özelinde konuşuyorum. sıvı soğutma alacaksanızda alanında kendini kanıtlamış markalara yönelmenizi tavsiye ederim çünkü borular riskli parçalar.

selamlar, aynı işlemciyi kullanıyoruz 1-2 sene sonra yükseltme yapacaksan bence sıvı soğutmaya yönelme ciddi şekilde performansı 2 sene sonra düşebilir hatta pompasının bozulma ihtimali bile yüksek. orta seviye bir hava soğutma işini rahatlıkla görecektir.
aynısını yazacaktım. Madem yatırım yapacaksın işlemciiye yap yükseltene kadar rahat rahat kullan hem satarken de daha rahat satarsın bro. hele o bütçeye 360 diyorsun bir de.

aynısını yazacaktım. Madem yatırım yapacaksın işlemciiye yap yükseltene kadar rahat rahat kullan hem satarken de daha rahat satarsın bro. hele o bütçeye 360 diyorsun bir de.
Hocam işlemci yükselticektim aldığım zaman bütçem para sıkıntısı vardı sonradan pişman oldum ama çoğunlukla Aaa oynucam yeterli diye düşünüyorum işlemci bazlı oyun pek oynamıyorum

Hocam işlemci yükselticektim aldığım zaman bütçem para sıkıntısı vardı sonradan pişman oldum ama çoğunlukla Aaa oynucam yeterli diye düşünüyorum işlemci bazlı oyun pek oynamıyorum
7500f 4.5-5k civarına satıp üstüne 4k koyduğunda daha üst seviye bir işlemciye geçebilirsin zaten bunuda düşünebilirsin.

Hocam saydığınız çoğu modelin basic pompa hızları çok benzer, çok fazla model karmaşası var Thermalright tarafında farkındayım :D Fan yapıları değişiyor genelde, edge modelinin fan yapısı oldukça kaliteli, bakınca kendini belli ediyor zaten.
Teşekkürler hocam. Edge ya da Frozen Magic alacağım bu ikisi arasındayım. Görünüş olarak Frozen Magic biraz daha cezbediyor.

7500f 4.5-5k civarına satıp üstüne 4k koyduğunda daha üst seviye bir işlemciye geçebilirsin zaten bunuda düşünebilirsin.
Hocam satıp alma işleri ile uğraşmayı sevmiyorum yeter bana 2 3 yıl diye düşünüyorum bu işlemci yinede sağolun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,654
Üyeler
186,924
Son üye
Crowley37
Geri