Bu ikili 28k fiyata alınır mı?

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
7,367
Samsung Galaxy S25 ve Canon Eos 250d, ikilisini toplam 28k gibi bir fiyata alabiliyorum, tabi s25 yerine iphone 15'de tercih edebilirim ama karar değişikliği olmazsa s25 alacağım. Fotoğraf makinasını doğa fotoğrafçılığı için kullanacağım, hobi olarak. Sizce değer mi?
Not: iki üründe sıfır.

Samsung Galaxy S25 ve Canon Eos 250d, ikilisini toplam 28k gibi bir fiyata alabiliyorum, tabi s25 yerine iphone 15'de tercih edebilirim ama karar değişikliği olmazsa s25 alacağım. Fotoğraf makinasını doğa fotoğrafçılığı için kullanacağım, hobi olarak. Sizce değer mi?
Not: iki üründe sıfır.
İkisi sıfır fiyatı 70k ediyor telefon kaçak değilse alınır gibi düşünüyorum.

Harbi güzel fiyat hocam şimdiden hayırlı olsun .
Zam gelmezse ocağın ortalarına doğru alacağım, bakalım. Telefon konusunda çok kararsızdım ama s25 gözüme daha cazip geldi, düz 15 almak yerine.

Son düzenleme:
Zama gelmezse ocağın ortalarına doğru alacağım, bakalım. Telefon konusunda çok kararsızdım ama s25 gözüme daha cazip geldi, düz 15 almak yerine.

15 pro kullanıyorum, kesinlikle s25 almanı tavsiye ederim.

• Muhteşem
Reaksiyonlar: S4N0
Teşekkürler öneriniz için, peki 15 pro kullandığınız halde s25 önerme sebebiniz nedir?

En başta batarya ve hafızanın gereksiz şişmesi gibi saçma sapan problemler. Elma fanı olmaya gerek yok, Samsung android cihazlarda çok iyi. iPhone'ların çoğu parçasını samsung üretiyor zaten.

En başta batarya ve hafızanın gereksiz şişmesi gibi saçma sapan problemler. Elma fanı olmaya gerek yok, Samsung android cihazlarda çok iyi. iPhone'ların çoğu parçasını samsung üretiyor zaten.
Valla hocam fotoğraf makinasıda alacağım için sadece ön kamerası benim için önemli olacak. Alacağım cihazdan beklentim, pil, ekran ve sosyal medya.

• Muhteşem
Reaksiyonlar: S4N0
Samsung S25 güzel cihaz, güncelleme desteği de olması lazım 6 yıl.

bonus 40k çek mi çıktı?
Yok hocam elimde Vatan için 50k değerinde hediye çeki var. Bunun yarısını kullanacağım, ek olarak elimde ki telefonu satıp üstüne koyacağım toplamda 28k gibi bir fiyata geliyor bu iki ürün.

Valla hocam fotoğraf makinasıda alacağım için sadece ön kamerası benim için önemli olacak. Alacağım cihazdan beklentim, pil, ekran ve sosyal medya.
Tavsiyem S25 olur, hatta hiç bekleme mümkünse çünkü daha yeni asgari ücrete zam geldi. Bu ürünlerin fiyatı azalmaz artık hem çip krizide var.

Geri