❌İndirim Bitti! Vatan RTX5060ti 16gb sistem 43.431 TL

Zotac iyi, hatta AMP serileri baya iyi bu sistemdeki öyle olmasa da. Alt markası olan inno 3D den mümkünse uzak durulmalı ama, en dandik bileşenleri kullanıyorlar genelde.
Böyle bir sistem düşündüm bide buna işlemci soğutucu alıcam fiyatına göre nasıl sizce
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şaka mı bu zotac mı kötü kim diyor ?? Yok öyle bir şey 😅
Twin edge ve amp olarak seçilebiliyor hangisi seçilmeli

Ekler

• IMG_6306.webp
    IMG_6306.webp
    37.6 KB · Hit: 87
sistem güzel duruyor bu fiyatlara rağmen bir tanede soğutucu aldınız mı gayet işniiz görür 3 4 hafta önce 5070 lisini aldım bende, ama imkanınız varsa gidip mağazadan almak sanki biraz daha mantıklı ordada bu indirimi yapıyorlar diye düşünüyorum

elimde sıfır mag core liquid c240 var birtane o yüzden eklemedim sisteme ofis için alıcam 5070 yükseltmesi yapmadım o yüzden. sanırım yeterli olur böyle

ben bunu düzenleyerek aldım 5070-7800x3d yaptım

hatta vatan bilgisayara gidip aldım teslim de ettiler sadece webe özel değil yani
Aynı fiyatını hocam yarın bi gideyim

Arkadaşlar bi akıl verin lütfen. Evde 10600KF ve R5 5600 lü 2 adet sistem var. 9070 XT almak istiyorum ancak mevcut işlemciler yetersiz kalıyor. Mevcut anakartlara işlemci upgrade yapayım desem bile elle tutulur bir şey olması için 9k falan 2.el fiyat çekiyorlar. Zaten bu hesaba göre kabataslak 9k+30k+4k(işlemci+ekran k.+psu) tutuyor. DDR4 olarak 43k upgrade parası ödemiş oluyorum o yüzden bu bana çok mantıklı gelmedi. Tek tek DDR5 bir sistem toplasam fiyatlar çok uçuk kaçıyor. O yüzden en mantıklısı sanırım hazır sistem almak ama 9070XT li kasalar da uçuk fiyatlı. Misal 5060ti lı sistem alsam ekran kartını elimden kapalı kutu çıkartsam 18k ya falan gider mi? Kendim 9070XT alıp takarım diyorum. Bu mantıkla 50-53k civarına geliyor ddr5 sistem. Bana bi akıl, fikir verin kaç gündür düşünmekten başım ağrıdı. Özetle çok para harcamak istemiyorum aslında ama güncelleme yapacaksam da mecburen ortalama 50k harcamam gerekiyor sanırım. Düşünmekten kafam çorba oldu.

Böyle bir sistem düşündüm bide buna işlemci soğutucu alıcam fiyatına göre nasıl sizce

Twin edge ve amp olarak seçilebiliyor hangisi seçilmeli
harika

Arkadaşlar bi akıl verin lütfen. Evde 10600KF ve R5 5600 lü 2 adet sistem var. 9070 XT almak istiyorum ancak mevcut işlemciler yetersiz kalıyor. Mevcut anakartlara işlemci upgrade yapayım desem bile elle tutulur bir şey olması için 9k falan 2.el fiyat çekiyorlar. Zaten bu hesaba göre kabataslak 9k+30k+4k(işlemci+ekran k.+psu) tutuyor. DDR4 olarak 43k upgrade parası ödemiş oluyorum o yüzden bu bana çok mantıklı gelmedi. Tek tek DDR5 bir sistem toplasam fiyatlar çok uçuk kaçıyor. O yüzden en mantıklısı sanırım hazır sistem almak ama 9070XT li kasalar da uçuk fiyatlı. Misal 5060ti lı sistem alsam ekran kartını elimden kapalı kutu çıkartsam 18k ya falan gider mi? Kendim 9070XT alıp takarım diyorum. Bu mantıkla 50-53k civarına geliyor ddr5 sistem. Bana bi akıl, fikir verin kaç gündür düşünmekten başım ağrıdı. Özetle çok para harcamak istemiyorum aslında ama güncelleme yapacaksam da mecburen ortalama 50k harcamam gerekiyor sanırım. Düşünmekten kafam çorba oldu.
arkadaşın aldığı 48 k ya olan sistemi al, ekran kartını sat. veya direk 9070 xt li hazır al, evdeki sistemlerini sat

Mağazaya gidip sistemin montajı yaptırılabiliyor mu acaba
bazılarında oluyormuş onu sorarasın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,653
Üyeler
186,924
Son üye
Crowley37