Arnavut olmaktan aldığım haz

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

ardian

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
17

gerek kadınlarımızın güzelliği, erkeklerimizin beyefendiliği, kah yemeklerimiz olsun, kah müziklerimiz. he birde avrupada ve dahi italyada nam salmış arnavut mafyaları. gurur duyulmayacak, mensubu olmaktan haz alınmayacak bir millet değil kesinlikle. forum arnavutları olarak toplanalım.

Bende aynı duyguları Bulgaristan için besliyorum tam bir ab ülkesi gibi hissettirmiyor ama ruslara benzer kültürü alfabeleri aksanları hoşuma gidiyor yaşasın gurbetçilik :)

Mafyadan gurur niye duyoyon

Mafyadan gurur niye duyoyon
TR'de birçok insan suçlu olmaktan masumlara zarar vermekten, tehlikeli olmaktan gurur duyar.
siz olaya suc diye bakiyosunuz biz fisi (aile) ve besa (seref sözü) diye bakiyoz bizim raconda masuma dokunmak yoktur o sizin bildiginiz sokak serserilerinin işi biz aileyi korur sözümüzü tutariz bizi filmlerdeki haydutlarla karistirmayin siklet farki var 😉🇦🇱

Nasıl Arnavut olabilirm?
kaninda yoksa zorlama sonradan olunmuyo hocam

gerek kadınlarımızın güzelliği, erkeklerimizin beyefendiliği, kah yemeklerimiz olsun, kah müziklerimiz. he birde avrupada ve dahi italyada nam salmış arnavut mafyaları. gurur duyulmayacak, mensubu olmaktan haz alınmayacak bir millet değil kesinlikle. forum arnavutları olarak toplanalım.
Kendi başarın olmadığı için yalnızca doğmadan seçemediğin bir millete mensup olduğun için gurur duyduğunu sanıyorsun.

Kendi başarın olmadığı için yalnızca doğmadan seçemediğin bir millete mensup olduğun için gurur duyduğunu sanıyorsun.
basari dediğin sey calisinca kazanilir ama asalet ve durus kanla gelir onu parayla satın alamazsin o yüzden fazla yorma kafani 😉🇦🇱

siz olaya suc diye bakiyosunuz biz fisi (aile) ve besa (seref sözü) diye bakiyoz bizim raconda masuma dokunmak yoktur o sizin bildiginiz sokak serserilerinin işi biz aileyi korur sözümüzü tutariz bizi filmlerdeki haydutlarla karistirmayin siklet farki var 😉🇦🇱

kaninda yoksa zorlama sonradan olunmuyo hocam
Mafyaların yaptığı işlerle övünüyosun yarma hocam ya. Tamam kardeşim ırkını sev ne diyim. Dominic Toretto musun ikide bir aile herşeyden önde gelir falan. Bende Türk olmaktan gurur duyuyorum. Nerede yaşıyosun bilmiyorum ama bu topraklarda yaşıyosan bi farkıda yok yani.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri