Çözüldü✓ R5 5600x Geçici stok fan soğutur mu..?

JackieTR

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
540
Amazon dan kule tipi bu soğutucuyu aldım ama adres sorunu yüzünden İstanbul'a gitmiş orada akrabam aldı geri iade olmasın istedim. Max 1 ay kadar Stok fan ile idare eder mi..?

Aldığım soğutucu bu : 1 ay sonra kullanabilirim.

İşlemci yoran bir oyun oynamadığınız sürece işinizi görür.

@efe28 Arkadaşın aldığı modelde 5 ısı borusu var. Senin attığında 4 ısı borusu.

Yok hocam fps oyunları oynamıyorum kısacası işlemci yük binmeyen tür de takılıyorum hikaye tarzı filen birde arada bir nadiren Gta5 online takılıyoruz o kadar.

Ek olarak bazı arkadaşlar demişti havalae soğuk olduğu için Stok fan iş görür ama yazın için kule tipi lazım diye bunu aldım yeter ki iş görsün.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yok hocam fps oyunları oynamıyorum kısacası işlemci yük binmeyen tür de takılıyorum hikaye tarzı filen birde arada bir nadiren Gta5 online takılıyoruz o kadar.

Ek olarak bazı arkadaşlar demişti havalae soğuk olduğu için Stok fan iş görür ama yazın için kule tipi lazım diye bunu aldım yeter ki iş görsün.
Şuan Max 1 ay Stok fan kullanıcam.

Amazon dan kule tipi bu soğutucuyu aldım ama adres sorunu yüzünden İstanbul'a gitmiş orada akrabam aldı geri iade olmasın istedim. Max 1 ay kadar Stok fan ile idare eder mi..?

Aldığım soğutucu bu : 1 ay sonra kullanabilirim.

anakartın b450, b550 falansa biostan işlemci tdp watt düşür, bide undervolt yap(curver optimazid mi ne var ya onu kastediyorum). stok fan yeterli fazlasıyla gelir
sadece performans kaybın olur

anakartın b450, b550 falansa biostan işlemci tdp watt düşür, bide undervolt yap(curver optimazid mi ne var ya onu kastediyorum). stok fan yeterli fazlasıyla gelir
sadece performans kaybın olur
MSI MPG B550 üzerinde kullanacağım hocam. Anakart tam bilmiyorum ancak B550 modeller standart ise dediğiniz işlemi yaparım. 👍

Hiçbir ayar yapmadan kullan. Bir sorun olmaz.

3 yıldır stok kullanıyorum niye bir şey olsun ki 65w işlemciyi çok abartıyorsunuz macun kötü değilse 85i geçmesi zor zaten 4600 mhz sabitte bile.

3 yıldır stok kullanıyorum niye bir şey olsun ki 65w işlemciyi çok abartıyorsunuz macun kötü değilse 85i geçmesi zor zaten 4600 mhz sabitte bile.
İmzam da ki sistem hala kullanıyorum hocam. R3 - 3100 / GTX 1660 Ventus ile en dandik macun olsa gerek dediğiniz gibi Max 85 dereceyi geçmiyor. Kasa soğutması iyi de olunca sıkıntı yok.

Sadece işlemci ile yeni sisteme geçiyorum 5600x bilemediğim için sormak istedim. 😅

Geri