RDR2 den sonra oynanacak oyun önerisi

unkn4wn

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
381
bu tarz bi oyunu ilk kez deneyimledim ve dün hikayeyi tamamen bitirdim gerçekten hikayesi olsun grafikleri olsun çok hoşuma gitti. buna benzer fiyatı 60dolar falan olmayan bi oyun öneriniz varmı ve galiba online kısmıda varmış orası da hikayesi kadar sarar mı?

hocam rdr2 rp sunucuları vardı en son rp yapmayı seviyorsanız onlara bakabilirsiniz. Farklı oyun olarak cyberpunk 2077 oynamadıysanız öneririm çok para vermek istemiyorsanız 20tl ye paylaşımlı hesap alıp oynayabilirsiniz.

hocam rdr2 rp sunucuları vardı en son rp yapmayı seviyorsanız onlara bakabilirsiniz. Farklı oyun olarak cyberpunk 2077 oynamadıysanız öneririm çok para vermek istemiyorsanız 20tl ye paylaşımlı hesap alıp oynayabilirsiniz.
hocam hikayesi vs nasıl ? forumda birkaçkez denk gelmiştim hikayesi hakkında çok kötü yorumlar yapanlar vardı

hocam hikayesi vs nasıl ? forumda birkaçkez denk gelmiştim hikayesi hakkında çok kötü yorumlar yapanlar vardı
hocam valla 10 yıl sonra ilk kez hikayeli oyun bitirdim başlama sebebim animesini izlemem ve evrenini falan sevmemdi o yüzden pek yorum yapamıyorum iyi kötü diye ben zaten seviyordum :D

hocam valla 10 yıl sonra ilk kez hikayeli oyun bitirdim başlama sebebim animesini izlemem ve evrenini falan sevmemdi o yüzden pek yorum yapamıyorum iyi kötü diye ben zaten seviyordum :D
anime hiç sevmem hocam hikayesi kaç saat sürüyor peki

anime hiç sevmem hocam hikayesi kaç saat sürüyor peki
Cyberpunk 2077'nin hikaye süresi oynayış tarzına göre değişir
Sadece ana hikaye (main story): 15-25 saat (ortalama 20 saat). Hızlı oynarsan 12-15 saate inebilir, ama bazı görevleri atlamış olursun.
Ana hikaye + önemli yan görevler: 40-60 saat. Çoğu oyuncunun tercihi bu, çünkü yan görevler hikayeyi zenginleştiriyor ve farklı sonlar açıyor.
%100 tamamlama (tüm yan görevler, koleksiyonlar): 80-120+ saat. Her şeyi görmek isteyenler için.
Phantom Liberty DLC (ek hikaye): Ana hikaye için 15-20 saat, tamamlama için 30+ saat ekler.
grok böyle diyor.

Rdr 2'ye benzeyen bir oyun bulamazsın. Oynanışın ağırlığı, animasyon kalitesi açısından TLOU benziyor ama yine de Rdr 2'nin dengi denemez.

bu tarz bi oyunu ilk kez deneyimledim ve dün hikayeyi tamamen bitirdim gerçekten hikayesi olsun grafikleri olsun çok hoşuma gitti. buna benzer fiyatı 60dolar falan olmayan bi oyun öneriniz varmı ve galiba online kısmıda varmış orası da hikayesi kadar sarar mı?
kingdom come serisi kesinlikle hatta bu 2 oyun hikayeli oyunlar serisinde aynı segmentte bence birisi eski amerika diyelim diğeride orta çağ avrupası gerçek karakterler hikayeler yerler var kingdom comede

kingdom come serisi kesinlikle hatta bu 2 oyun hikayeli oyunlar serisinde aynı segmentte bence birisi eski amerika diyelim diğeride orta çağ avrupası gerçek karakterler hikayeler yerler var kingdom comede
assasin creed serisinin birkaç oyununu aldım hocam bitirince dediğiniz oyuna da bakarım teşekkürler

god of war serisi. sarar

Geri