MSI MAG PANO 110R PZ ATX Soğutma Performansı

Reaksiyon skoru
2
Bütçe
6000
Merhaba herkese iyi forumlar,

yeni bir sistem topluyorum ve özellikler şu şekilde:
  • CPU: Ryzen 5 7500F
  • GPU: Sapphire Pulse 9070XT
  • Anakart: ASRock B650M HDV. M2
  • PSU: XPG Core Reactor II VE 750W 80+ Gold
  • RAM: Kingston 1x32GB DDR5 5600MHz CL36
  • İşlemci Soğutucu: SEGOTEP FZ6 Pro
  • Kasa: bütçe 5-6k

Henüz kasa seçemedim ve bu modele denk geldim. Intake fanları yanda olan kasalar görüntü olarak hoşuma gidiyor ancak soğutma performansları nasıldır çok bilgim yok. Paylaştığım modelin soğutma performansı nasıldır? İşlemcim ve ekran kartım yük altında maksimum kaç dereceleri görür? Alternatif olarak siyah olacak şekilde başka hangi kasalar düşünülebilir? Şimdiden teşekkür ederim.

Ekler

• 154458-2-1_large.webp
    154458-2-1_large.webp
    27.6 KB · Hit: 15
Merhaba herkese iyi forumlar,

yeni bir sistem topluyorum ve özellikler şu şekilde:
  • CPU: Ryzen 5 7500F
  • GPU: Sapphire Pulse 9070XT
  • Anakart: ASRock B650M HDV. M2
  • PSU: XPG Core Reactor II VE 750W 80+ Gold
  • RAM: Kingston 1x32GB DDR5 5600MHz CL36
  • İşlemci Soğutucu: SEGOTEP FZ6 Pro
  • Kasa: bütçe 5-6k

Henüz kasa seçemedim ve bu modele denk geldim. Intake fanları yanda olan kasalar görüntü olarak hoşuma gidiyor ancak soğutma performansları nasıldır çok bilgim yok. Paylaştığım modelin soğutma performansı nasıldır? İşlemcim ve ekran kartım yük altında maksimum kaç dereceleri görür? Alternatif olarak siyah olacak şekilde başka hangi kasalar düşünülebilir? Şimdiden teşekkür ederim.
eger o kasa bu anakartı desteklıyosa tavsıye ederım

eger o kasa bu anakartı desteklıyosa tavsıye ederım

Destekliyor hocam isimdeki PZ project zerodan geliyor. Anakartımı sipariş ettim ileride yükseltirken düşünebilirim belki o bakımdan Project Zero desteklemesi bi artı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O parayı vereceksem kesinlikle bunu alırdım, aklıma ilk gelenlerden birisi bu oldu ama stok bitmiş ne zaman yenilenir belli olmaz. Fiyatı 5k civarıydı sanırım.

Lian-Li’ler çok pahalı gibi gördüm hocam o fiyatlardan tekrar bulmak zor gibi. Akvaryum kasalarda genel olarak soğutma problemi yaşanıyor mu?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,411
Üyeler
186,888
Son üye
arazhzhara25
Geri