Yardım MSI MAG Pano M100R PZ Kasa alınır mı?/ Nasıldır

hocam kasa bugün elime gedli benim hoşuma gitti kasa yapısı, saglamlıgı ve sogutması güzel arka taraf kablo saklamasıda gayet yeterli bence matx anakart göre yapılmış kasa dolu gözüküyor anakartınızda yapılıysa eger
siz küçük versiyonunu olanını aldınız değil mi ?bende bunu büyük olan versiyonunu almayı düşünüyorum benimde ana kartım

mATX sizce hocam ben büyük verisyonu mu alsam daha mantıklı olmaz mı ilerde anakart yada bir parça değişimi olduğunda

siz küçük versiyonunu olanını aldınız değil mi hocam bende bunu büyük olan versiyonunu almayı düşünüyorum hocam benimde ana kartım

mATX sizce hocam ben büyük verisiyonu alsam daha mantıklı değil mi ilerde anakart yada bir parça değişimi olduğunda

benim anakartım MSI B650M GAMING PLUS anakart oldugundan ben bunu seçtim kasanın da alt tarafının kapalı olmasını istiyordum gözüme daha güzel geliyordu dolu gözüküyordu anakartta yapılı oldugundan bu kasayı aldım ilerde anakart degişikligi yaparsam matx devam ederim ama siz ilerde atx geçerim diyorsanız matx devam etmem artık derseniz bu kasa size olmaz atx destekli versiyonunu almanız lazım

Geri